x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Gestul făcut de Nea Mărin a stârnit admirația tuturor: “Este un om tare corect”

Gestul făcut de Nea Mărin a stârnit admirația tuturor: “Este un om tare corect”

22 Aug 2017   •   14:25
Gestul făcut de Nea Mărin a stârnit admirația tuturor: “Este un om tare corect”

Cunoscut de toată lumea pentru energia lui debordantă, nea Mărin face senzație și de data aceasta. Tocmai datorită spiritului competitiv de care dă dovadă cu fiecare ocazie, și în Grecia, el este cel care câștigă cele mai multe dintre concursurile desfășurate în cadrul emisiunii.

Deloc surprinzător, nici pe plaiurile grecești nea Mărin nu are stare. După câteva ore în care a mers la piscină și s-a relaxat la hotelul de 4 stele unde era cazat, el a decis să meargă în vârful muntelui, la muncă, să le ajute pe cele trei partenere ale sale din emisiune.

Carmen Tănase, Adriana Trandafir și Cristina Țopescu au fost extrem de surprinse să-l vadă pe nea Mărin, care, în acele momente, trebuia să fie la hotel și să se bucure de răsfățul pe drept câștigat.

”Nea Mărin e un om tare corect. A renunțat la seara lui relaxantă, la 4 stele, ca să vină să ne ajute pe noi. Domnule, a pus mâna și ne-a ajutat. Și n-a fost deloc muncă ușoară ce am avut noi de făcut. E băiat nea Mărin”, a declarat impresionată Carmen Tănase.

Ce-i drept, munca acestora chiar nu a fost deloc una ușoară, au avut de cărat niște bușteni ce aveau să devină lemne de foc,  într-un camion aflat la câțiva metri depărtare. Niciunul dintre protagoniști nu s-a dat însă înapoi de la munca asiduă.

Ce activității neobișnuite dar și prin ce peripeții au trecut cei patru protagoniști ai emisiunii ”Aventură cu 4 stele”, telespectatorii pot afla în această seară, de la 20.30, numai la Antena1.

Aventură cu 4 stele” este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”),  filmată în Grecia.

În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat  vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

×
Subiecte în articol: nea marin