x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ghinionistii anului

Ghinionistii anului

10 Dec 2004   •   00:00

IN TOP - Oreste s-a ales cu doua dosare penale Si in 2004, cateva vedete au dat de bucluc. Pe primul loc se afla Oreste, urmat de Andreea Antonescu, a carei masina s-a "pupat" cu un tramvai.

SIMONA ECOVOIU

CONCLUZIE. Oreste a fost urmarit de belele dupa ce s-a despartit de Mircea Badea
Ca esti vedeta ori ba, ghinionul nu prea tine cont de acest "mic" amanunt. Credem ca viata VIP-urilor e numai lapte si miere. Aiurea!

INVITATIE LA TRIBUNAL. Pe Oreste il declaram "Ghinionistul anului", deoarece a aparut de doua ori pe prima pagina a ziarelor. A fost acuzat de marturie mincinoasa, dupa ce a negat in fata procurorilor ca ar fi apelat la prostituatele clanului Camatarilor. N-a trecut multa vreme, ca numele lui Oreste iar a aparut la buletinele de stiri. Un incident minor in trafic s-a lasat cu scandal. Dupa ce o masina i-a taiat calea pe B-dul Magheru, Oreste a coborat din masina sa-l ia la rost pe sofer. Cand s-a vazut inconjurat de patru indivizi violenti, el a scos un briceag si, in invalmaseala creata, a zgariat un barbat. Politistii i-au intocmit dosar penal, fiind cercetat, in stare de liberate, pentru lovire si detinere fara drept a unui cutit in locuri publice.

Andreea Antonescu a fost implicata saptamana trecuta intr-un accident rutier. Daca masina ei, marca BMW, a fost facuta evantai de catre un tramvai, aflati ca vina ii apartine Andreei, care nu a cedat trecerea. Nu doar tablaria a avut de suferit, dar si portofelul soferitei neatente.

DE 4X JEFUITI. Mihai Traistariu se poate considera, deopotriva, si norocos, si ghinionist. El a pierdut la mustata Trofeul Mamaia, dar, in paralel, a castigat premii internationale. Apoi, politistii bulgari l-au amendat de vreo trei ori. Ca sa nu mai amintim ca, la granita cu Macedonia, a fost oprit, pe motiv ca nu avea viza. A obtinut-o abia la miezul noptii, de la ambasadorul Romaniei la Sofia. Ce parere aveti insa de faptul ca Trupa Cabaret, condusa de Raluca Anastasiu, a fost jefuita de patru ori? Componentii formatiei au ramas fara instrumentele muzicale. Ca sa scape de ghinion, au hotarat ca cel mai bine ar fi sa repete in alta locatie, caci fostul Cinematograf Flacara pare bantuit de fantome! Asta e, se intampla in Romania! Poate Politia va face lumina macar in cazul lui Florin Maxineanu din Trupa Varza (National TV), care a ajuns saptamana aceasta la spital, dupa ce a fost injunghiat de un bodyguard.

JIGNIT

"Da, i-am tras o palma, ca m-a enervat! Nu m-a deranjat ca mi-a cerut 25.000 de lei, ci tonul pe care mi s-a adresat. Ce sunt eu, bataia lui de joc?" - Axinte, Vacanta Mare

INJURAT

"Ceea ce m-a determinat sa cobor din masina si sa le cer socoteala e faptul ca m-au injurat de mama!" - Oreste

INCIDENT
In vara, Axinte de la Vacanta Mare, pe numele sau adevarat Florin Petrescu, a refuzat sa plateasca taxa de 25.000 de lei pentru accesul cu masina in statiunea Mamaia. Ca n-a vrut sa scoata bani din buzunar n-ar fi fost asa o mare tragedie, numai ca actorul a facut si un gest necugetat, lovindu-l pe casierul Petrica Matei. Victima a sustinut ca actorul a avut pretentia sa treaca intotdeauna bariera "moca". Florin nu a avut cum s-o dea la intors deoarece intregul incident a fost inregistrat de camerele de luat vederi, montate in punctele de taxare. In imagine se vede foarte clar cum Axinte coboara din masina si-l loveste pe casier cu pumnul. Victima l-a invitat la tribunal pe agresorul-vedeta.
×
Subiecte în articol: antimonden