x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Gyuri n-a cantat pana ce Steaua n-a marcat

Gyuri n-a cantat pana ce Steaua n-a marcat

26 Noi 2004   •   00:00

Joi seara, intr-o atmosfera de pub irlandez, Ioan Gyuri Pascu si-a lansat cel mai nou material discografic intitulat "Joaca de-a joaca". Printre personalitatile care au venit sa-l felicite pe componentul trupei Divertis s-au numarat Leo Groza, Mircea Vintila si Vladi Cnejevic, ultimul a si cantat alaturi de Gyuri. De asemenea, Ana Iarina Pascu a tinut cu tot dinadinsul sa fie alaturi de tatal sau la acest eveniment.

ULTRA. Gyuri si fiica sa, Ana Iarina, si-au sustinut echipa favorita, chiar daca tatal isi lansa albumul!
PROFET. Artistul si-a vazut linistit de recital dupa ce Cristian Ciocoiu a marcat, asa cum prevestise
PREVIZIUNE. Concertul a inceput cu intarziere, intrucat gazda a vrut neaparat sa urmareasca prima repriza a meciului Steaua - Besiktas Istambul. In momentul in care a remarcat titularizarea lui Cristian Ciocoiu, Ioan Gyuri Pascu a pronosticat ca jucatorul va inscrie un gol. Imediat ce elevul lui Zenga "a bagat mingea in ate", artistul a sunat un prieten: "Ti-am spus eu ca va marca Ciocoiu". Dupa ce s-a terminat prima repriza a meciului, actorul a urcat pe scena alaturi de formatia sa si a inceput reprezentatia.

Componentul Divertis a cantat nu doar melodiile de pe ultimul sau album, ci si unele mai vechi. In timpul recitalului el a spus si glume: "Un artist nu se poate indragosti de o fata bogata si frumoasa, pentru ca fotomodelele sunt rezervate doar fotbalistilor!". (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden