x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Harap-Alb, Bubu şi Habarnam

Harap-Alb, Bubu şi Habarnam

03 Aug 2007   •   00:00

Harap-Alb?, intreabă candid fata blondă. Nu, Dero alb-dalb, răspunde junele imbrăcat intr-un costum alb-ca-zăpada. (Na, că iar ne-am reintors la poveşti!).

Harap-Alb?, intreabă candid fata blondă. Nu, Dero alb-dalb, răspunde junele imbrăcat intr-un costum alb-ca-zăpada. (Na, că iar ne-am reintors la poveşti!). Dacă-i spunem Habarnam, personajul pe care-l interpretează intr-un superb spectacol la Teatrul Odeon (foto mică) - pentru copii şi nu numai - sau Bubu, alt personaj din telenovela "Iubire ca in filme" de pe Acasă TV, creat special să-i semene, Pavel Bartoş nu se supără. Işi ia meseria in serios şi nu refuză nimic din ce-l stimulează şi-l ajută in evoluţia artistică.

PROIECTE. Pentru perioada imediat următoare, Pavel are două proiecte la care se găndeşte cu drag: o comedie romantică la postul tv mai sus menţionat şi un spectacol, aflat in stadiul de repetiţii, la Odeon, teatru al cărui angajat este. Ii place să menţină un permanent echilibru intre film, teatru şi televiziune şi să joace alături de mari actori ca Dorina Lazăr, Adriana Trandafir, Rodica Mandache, Marius Stănescu etc., partenerii săi din "Aventurile lui Habarnam", spectacol regizat de Alexandru Dabija.

QUI PRO QUO. La inceputul carierei, lumea il confunda cu Vizante, dar după ce publicul a inceput să-l recunoască, această confuzie a dispărut. "Probabil că acum i se intămplă lui Vizante să fie confundat cu mine", zămbeşte Pavel.

×
Subiecte în articol: noul val