x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Heidi Klum după divorţul de Seal: 'Sunt şi mamă şi tată pentru copii'

Heidi Klum după divorţul de Seal: 'Sunt şi mamă şi tată pentru copii'

15 Oct 2015   •   15:40
Heidi Klum după divorţul de Seal: 'Sunt şi mamă şi tată pentru copii'

Femeile sunt capabile să se descurce cu multe sarcini şi fac lucruri pe care bărbaţii nu le pot face, a declarat modelul Heidi Klum într-un interviu pentru revista Redbook, în care a vorbit despre experienţa sa ca mamă singură după divorţul de cântăreţul Seal, scrie UPI.com.

'Desigur, lucrurile s-au schimbat, însă nu s-au schimbat drastic', a spus Klum, 42 de ani, despre perioada de după divorţul de cel de-al doilea său soţ, Seal, despre care modelul a spus că nu era tipul clasic de tată care să plece dimineaţa cu servieta spre birou şi să vină seara acasă. 'El călătorea foarte mult. Copiii ştiau că programul face parte din slujba sa. Sunt mamă şi tată în acelaşi timp pentru ei', a adăugat Heidi Klum.

'Foarte mulţi bărbaţi se străduiesc destul de mult ca să înţeleagă ce au de făcut când au o singură sarcină. Şi destul de des vor ca noi femeile să ne ocupăm şi de acea sarcină, a mai spus Klum.

Klum şi Seal se căsătoriseră în mai 2005. Cântăreţul a adoptat-o, în 2009, pe fetiţa lui Klum, Leni, iar cei doi au împreună încă doi băieţi, Henry şi Johan, şi o fetiţă, Lou.

Heidi Klum a devenit celebră ca model pentru Victoria s Secret şi este jurat în mai multe show-uri televizate 'Project Runway', 'Germany's Next Top Model' şi 'America's Got Talent'. În ianuarie modelul şi-a lansat propria linie de lenjerie, 'Heidi Klum Intimates'.

×
Subiecte în articol: Heidi Klum