x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Hi-Q isi face vacanta de iarna in SUA

Hi-Q isi face vacanta de iarna in SUA

22 Noi 2004   •   00:00

Pentru ca de Sarbatori vor avea cantari, Nicoleta, Mihai si Florin, impreuna cu DJ Star, vor petrece vacanta de iarna in America, in perioada 6-31 ianuarie.

Hi-Q
"Nicoleta a mai fost in Statele Unite, pentru ca sora ei locuieste acolo, dar noi nu am mai vizitat acel continent niciodata. Ne-am luat vize turistice si avem de gand sa ne odihnim, sa stam la soare, sa vizitam tot felul de obiective turistice. E prima noastra vacanta adevarata, de cand existam ca trupa", mai spune Florin. Cei patru nu si-au facut planuri "batute in cuie", dar vor sa viziteze, printre altele, Los Angeles si Las Vegas si sa profite de tot ce le poate oferi America. Distractia include si drumurile cu masina pe nesfarsitele sosele din desert, dar si pariatul in cazinouri.

PAUZA VOCALA. De cantat nu vor canta decat sub dus, in nici un caz pentru comunitatile de romani de peste Ocean. De altfel, Hi-Q nu au avut pana acum concerte in strainatate, cu exceptia celor doua sustinute in Afganistan, sub patronajul Ministerului Apararii Nationale. "Refuzam sa plecam peste hotare cu recitaluri. Sunt prost platite, iar conditiile sunt jalnice. Bati atata drum sa canti intr-o cantina pentru 50 de romani si te intorci si cu buzunarul gol. La ce sa te duci? Doar pentru ca organizatorul iti plateste biletulde avion? Oricum, n-ai timp sa vezi mai nimic. Mai bine cantam in Romania", marturiseste Florin. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden