x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Hot-Line ajuta Politia

Hot-Line ajuta Politia

09 Dec 2004   •   00:00

De cand s-au lansat pe piata muzicala din Romania, baietii din trupa Hot-line au reusit sa faca senzatie. Deocamdata, doar printr-un gest civic remarcabil.

ROXANA I. ANCUTA

FANI. Ciprian, Dacian si Flaviu sunt cunoscuti acum si de politistii din Deva
In urma cu trei saptamani, in Deva, orasul lor natal, pe cand se intorceau de la repetitii, componentii trupei Hot-Line au avut parte de o intamplare mai putin obisnuita.

FARA MULTUMIRI. La un moment dat, in fata lor, la aproximativ 10 metri, un individ a coborat dintr-o Dacie visinie, cu numar de Hunedoara, si a fortat o domnisoara brunetica sa urce in masina. Ciprian, Dacian si Flaviu si-au dat seama imediat, din tipetele fetei, ca sunt martorii unei rapiri si au anuntat telefonic Politia Deva. "Am oferit toate datele necesare pentru a identifica autoturismul si am inteles ca au fost prinsi imediat, datorita promptitudinii Politiei. Este vorba despre o fata de 16 ani, pe numele ei Cristina, eleva a Liceului Pedagogic din Deva. In momentul in care am auzit ca totul este in regula, am plecat si nu am asteptat multumirile fetei. Ne bucuram ca am putut fi de ajutor si sper ca si altii sa reactioneze prompt in astfel de situatii", ne-a confirmat Flaviu.

×
Subiecte în articol: antimonden