x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Iar in patul conjugal!

Iar in patul conjugal!

16 Ian 2005   •   00:00

Se intampla adesea ca el sau ea sa calce stramb. Cu toate acestea, dupa ce s-au distrat cu altcineva, multi dintre ei au revenit acasa. Caci, unde e mai bine decat in sanul familiei?

SIMONA ECOVOIU, ADRIAN VADUVA

SPASIT. Adrian Enache a batut, in cele din urma, la usa sotiei
In randurile ce urmeaza va prezentam o lista cu VIP-urile care s-au intors la neveste, dupa o perioada de "relas". Introvertit. Oreste a intrat anul trecut, volens-nolens, in cateva procese. I s-a mai adaugat la arhiva si un proces de divort. Fosta vedeta tv ar fi vrut sa se separe de nevasta, din motive numai de el stiute. Probabil ca dragostea dintre cei doi, care s-au cunoscut la mare, pe cand erau doar niste pustani, disparuse. Asa ca au hotarat sa divorteze. Oreste a fost vazut asta-vara la Vama Veche in compania unei pustoaice. Cu toate astea, Sabina, fetita lor, a insistat ca taticul sa revina in sanul familiei, ceea ce s-a si intamplat. Sa vedem insa si pentru cata vreme. La un moment dat, acesta povestise intr-un interviu tv cum ca lui nu-i place ca nevasta sa-i spuna despre problemele casei. Ca, vezi, Doamne, n-are rost sa-l incarce si pe el cu energie negativa. Dar, nu-i bai, unde au stat impreuna 12 ani, fiind persoane total diferite, mai pot bifa inca o data pe atat.

IERTAT. Adrian Mutu s-a casatorit in urma cu cinci ani cu Alexandra Dinu. Numai ca acest mariaj a durat doar trei ani. Dupa ce a redevenit un barbat singur, Mutu a inceput sa schimbe femeile ca pe ciorapi, dintre care le amintim pe Moran Atias, Kitty Cepraga, Laura Andresan, Diana Munteanu. Dupa problemele avute cu drogurile, dar si cu muierile, fotbalistul a decis sa revina la fosta nevasta. Pe care o va lua din nou cu acte.

Nici Cosmin Contra nu a avut o casnicie lipsita de peripetii. Internationalul roman a fost si el implicat in scandalul Laura Andresan, dupa ce a fost surprins dezbracat in preajma starletei porno. Chiar in mijlocul acestui episod neplacut, sotia fotbalistului, Alina, a nascut un baietel intr-o clinica din Madrid. La un moment dat, s-a scris in presa ca partenera de viata a lui Contra a intentat actiune de divort. Pana la urma, totul a fost dat uitarii si jucatorul roman s-a intors la sotia sa, cu care are doi copii: Alex si Sara.

INDECIS
Avem insa si un caz in care personajul e atat de nestatornic, incat nici el nu stie cu cine sa voteze: cu sotia sau amanta? Nici nu ne mai amintim de cati ani se iubesc Iuliana Marciuc si Adrian Enache. Cert e ca, de dragul lui, Iuliana a pus capat unui mariaj nefericit. S-a asteptat, cu siguranta, ca si Enache sa-i urmeze exemplul, pentru a fi, in sfarsit, liberi sa se iubeasca. Ei, iata ca Marciuc a dat gres, caci Enache nu stie nici el ce vrea. S-a folosit de ziaristi pentru a-i declara Iulianei dragostea cea mare. Cei doi porumbei au fost plecati intr-o vacanta, ca sa nu mai adaugam ca, o vreme, vedeta tv si solistul au locuit impreuna. Era si normal ca sotia lui Enache sa-l ameninte cu tribunalul. Acum, solistul a revenit spasit acasa.

SCANDAL
In general, dupa ce calca in strachini, doar barbatii revin acasa, femeile dovedindu-se a fi cu mult mai mandre. Dar, cum se poate si invers, sa va reamintim boroboata Andreei Antonescu, cea care i-a facut ochi dulci interpretului maltez Fabrizio Faniello. In 2002, Andreea si Fabrizio au fost in centrul atentiei, la Festivalul Mamaia, cu piesa "Cand dansam". Si, cum ei i-a placut dintotdeauna sa faca "valuri" pentru a le face pe plac jurnalistilor, a planuit un sarut cu Fabrizio in vazul lumii. Justin, logodnicul nabadaioasei Andreea, a cam strambat din nas. S-a suparat, s-a enervat, dar nu pentru multa vreme, caci maltezul avea sa plece din tara. Asa ca iubita a revenit la domiciliul comun.

×
Subiecte în articol: antimonden