x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Inele folosite ca arme

Inele folosite ca arme

30 Noi 2004   •   00:00

Luni, la Hotel Marriott a avut loc o inedita prezentare de bijuterii marca Together, a creatoarei Ana Simule. Intru in sala, ma asez pe locul rezervat si astept…

NECLINTITI. Din loc in loc puteai admira grupuri statuare. Stand asa si uitandu-ma la ele mi-am dat seama ca de fapt nu sunt statui, ci actori care, de dragul show-ului, "intepenisera" in cate o pozitie. M-am ambitionat sa cronometrez cat pot sta fara sa se miste si mare mi-a fost mirarea sa constat ca, timp de mai bine de o ora, doar au respirat. La un moment dat unora le tremurau mainile si picioarele… Grea meseria asta de artist! Cei noua actori de pantomima de la Teatrul Masca, condus de Mihai Malaimare, ne-au amintit, prin tinute, de locuitorii celebrului oras Pompei acoperit, cu secole in urma, de Vulcanul Vezuviu.

SUB CENTURA. Au fost prezentate scene de dragoste sau de razboi. Bineinteles, toti purtau bratari, inele si lanturi marca Together. A fost si o faza amuzanta. Cand unul dintre personaje a fost amenintat cu pumnalul, el si-a dat gata dusmanul cu un pumn tras sub centura, ca sa nu zic altfel, ca suntem in Postul Craciunului. De fapt, l-a pocnit cu inelele Anei Simule. Mda, frumoasa prezentare! Carmen Bruma (foto sus) a prezentat cu eleganta acest… spectacol de teatru, as zice mai degraba. Printre invitati le-am remarcat pe Anca Turcasiu (foto jos) si Adriana Trandafir. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden