x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

de Jurnalul National    |    03 Oct 2007   •   00:00
LA INÃ...LŢIME. Ţinutele realizate de Cătălin Botezatu (foto) sunt de fiecare dată la inălţime. Şi la propriu, şi la figurat. De această dată insă, creaţiile designerului vor ajunge pănă la nori. Mai precis, o intreagă colecţie de... colecţie va fi prezentată intr-un avion! Mai nou, creatorul de modă şi-a dat măna cu Myair, şi impreună au expus ieri, intr-o conferinţă de presă, un nou proiect pentru evenimentul "Paris - Fashion & Culture Heritage 2007", ce se va desfăşura la Paris, in perioada 19-21 octombrie 2007. (Cătălina Iancu)


CU PHANTOM LA PLIMBARE. 100 de euro pentru 9 metri pe oră. De banii aceştia vi se taie factură dacă vreţi să vă plimbaţi cu singura limuzină Phantom de 9 metri din Romănia. Scump sau ieftin? Singuri decideţi: preţul include şoferul, stewardesa, combustibilul, băuturi, asigurare de transport şi un set de fotografii - dovadă că v-aţi lăfăit in maşina cu pricina. Phantom-ul ii va plimba pe curioşi gratis la 10 şi 11 octombrie, zile in care limuzina stă şi la dispoziţia presei pentru reportaje. După, distracţia va costa 100 de euro pe oră. Inclusiv pe organizatorii concursului "Nunta pe neve", care au arvunit deja limuzina pentru cei doi miri care se vor cunoaşte prin intermediul Radio 21. (Dana Cobuz)


LA DANS.
Pensionarii pricepuţi la table şi-au rotunjit luni veniturile de pe urma primei ediţii a cupei Callatis la table, organizată de Fundaţia Callatis ’96, cu sprijinul Primăriei Mangalia şi in colaborare cu Centrul Cultural Euxin. Cel mai norocos la zaruri a fost Ion Cosencu, care şi-a adjudecat premiul cel mare, de 1.000 de lei. Locurile 2 şi 3 au fost revendicate de Constantin Caraman şi Gheorghe Miron. Ileana Şipoteanu, Anca Dumitrescu, Corul de copii Callatis şi un ansamblu de dans au ridicat sala in picioare. (Anca Stănescu)


CERC SUSPENDAT. Căte sacrificii nu face Giulia (foto) pentru reuşita videoclipurilor sale. După ce a stat, la un moment dat, pe un pat de cuie, ea a fost nevoită ca, pentru ultimul videoclip, "Te-am ales", să stea suspendată intr-un cerc. Pănă la urmă, susţinută şi de echipă, ea a reuşit să ducă treaba la bun sfărşit. Grea e viaţa de artist! (Anca Stănescu)

×
Subiecte în articol: antimonden