x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

de Catalina Iancu    |    Dana Cobuz    |    27 Ian 2008   •   00:00

27 ianuarie 2008:“Ideal Mariaj” a organizat zilele acestea, la Romexpo, cea de-a treia ediţie “Expo Ideal Mariaj”. Cu prezentări de modă, vedete şi Cristian Brancu pe post de amfitrion.

PRESELECŢIE: Pechea caută dansatoare

Despre Marin Petrache Pechea se ştie că se pricepe să facă show. În restaurantul care-i poartă numele, tru­pa sa, Cromatic Band, susţine programe live seară de seară. Muzica nu e de-ajuns însă pentru Pechea. Saxofonistul vrea şi o echipă de şase dan­sa­toare, care să completeze mo­men­tele artistice. Coregraful Marilena Plăviţu aşteaptă tinerele talente să se înscrie la preselecţie la Restaurantul “La Pechea”. (Dana Cobuz)

 

LA EXPOZIŢIE: ” Vedetele vin la “Mariaj”

“Ideal Mariaj” a organizat zilele acestea, la Romexpo, cea de-a treia ediţie “Expo Ideal Mariaj”. Cu prezentări de modă, vedete şi Cristian Brancu pe post de dana condana cobuamfitrion. Astăzi este ultima zi în care mai puteţi admira creaţii vestimentare ale unor cu­nos­cuţi designeri din România. 30% din încasările obţinute în urma vânzării biletelor vor fi donate copiilor orfani din Centrul de plasament “Cireşarii”, din Sectorul 5. (Cătălina Iancu)

 

FESTIVAL: Ciocârlia cântă în Franţa

Fanfara Ciocârlia va susţine un recital la 19 martie în cadrul Festiva­lului de Jazz de la Amiens, Franţa. Evenimentul se va desfăşura în perioada 1-23 martie. Până în luna aprilie inclusiv, formaţia mai are programate peste 30 de alte concerte în Europa, la  Londra, Manchester, Praga, Graz, Köln, Groningen, München, Zagreb etc. (Cătălina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden