x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

17 Aug 2006   •   00:00
SCOP CARITABIL - Leana, la turneul de golf
Fundatia Vita de Vie organizeaza la data de 22 august, la Clubul Diplomatilor, prima editie a Turneului caritabil de Golf al vedetelor. Printre VIP-urile care s-au inscris se afla si Mugur Mihaescu (foto), nimeni altul decat Leana de la Vacanta Mare. Sa nu credeti insa ca Mugur nu se pricepe la golf si ca vine la competitie pe post de mascota. El se poate lauda cu cateva premii obtinute pe terenul de golf din Breaza. (Simona Ecovoiu)

TREI SPERIATE - Etnic a cantat pentru Marioare
Unde e vreun concert cu intrare libera vine si trupa Etnic. Bety si dansatoarele ei au fost invitate la spectacolul organizat de Primaria Sectorului 2 cu ocazia Sfintei Maria. Cica etnicele au tras o sperietura groaznica drept in mijlocul recitalului, cand s-au aprins artificiile montate pe scena, la un metru distanta de ele. "Am fost luate prin surprindere, pentru ca nu stiam exact momentul in care vor fi lansate. Cred ca reactia noastra i-a distrat copios pe pirotehnisti", a spus Bety. (C.I.)

PE NEDREPT - Razvan Marc, invidiat de colegi
Razvan Marc, prezentatorul emisiunii "Bazar" (TVR 2, vineri, ora 19:00), a vizitat multe tari pentru a-si realiza reportajele: "Unii ma invidiaza pentru calatoriile pe care le fac, dar nu multi stiu ca programul de filmari este foarte incarcat. Totusi, am si mari satisfactii. De pilda, tin mult la reportajul ce va fi difuzat maine si pe care l-am facut in Liban cu putin timp inainte de nebunia care s-a declansat". (S.E.)

FASHION - Moda "Din dragoste de Rio"
Tineri designeri romani isi vor prezenta in premiera in zona de arta din City Mall creatiile inedite realizate pe tema Rio de Janeiro. Vernisajul expozitiei va avea loc astazi, la ora 20:00. Au creat din dragoste de Rio: Wilhelmina Arz, Dan Arcus, Mircea Barbulescu, Cristina Ciovarta, Dana Coteanu, Lena Criveanu, Oana si Roxana Davidescu, Amir Dobos, Alina Cristina Ene, Eugen Lazea, Lucian Pop, Mihaela Tarhuna si Kinga Varga. Evenimentul va fi urmat de un concert live de jazz sustinut de Aldo Blaga. (C.I.)

×
Subiecte în articol: antimonden