x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

14 Aug 2006   •   00:00
IDENTITATE FURATA - Falsa Sorana isi "toarna" suratele
Nu este pentru prima data cand o "binevoitoare" trimite "stiri" in numele Soranei de la A.S.I.A. (foto). Zilele trecute, redactiile au fost "bombardate" cu e-mailuri semnate Sorana A.S.I.A., autoarea spunand ca va da informatii despre vedetele din show-biz, si ca prima dintre ele va fi chiar Sorana. Nici vorba ca tradatoarea sa fie cantareata bruneta. Fiindca cea care "toarna" scrie, vorba lui Petre Roman, ca dracu’. Daca ne luam dupa enormele greseli de ortografie, mai sa credem c-ar putea fi Andreea Balan! (Catalina Iancu)

CU LIPICI - Romancele i-au vrajit pe greci
Se pare ca grecii s-au cam saturat de frumoasele "zeite" din tara lor si s-au amorezat de romancutele noastre. Una dintre ele este seducatoarea femeie de afaceri Adina Buzatu. Astfel, un grec putred de bogat, pe nume Dimitris, a facut o mare pasiune pentru stilista blonda. Cei doi s-au cunoscut de Pasti, atunci cand Adina a fost intr-o vacanta la Atena. Desi Dimitris o curteaza asiduu si chiar a venit in Romania dupa ea si i-a adus cadouri scumpe, Adina nu vrea sa cedeze insistentelor acestuia. (C.I.)

DEZVALUIRI - Noi cuceriri cu Akcent
Ce ne-a fost dat sa auzim zilele trecute: Akcent cantand live! Dupa cum era de asteptat, ne-am bagat degetele in urechi de fals ce s-a auzit. Deh, n-a fost si Nico cu ei, asa cum s-a intamplat la Eurovision, atunci cand solista a salvat onoarea baietilor care n-au bani de bilet. Partea buna a lucrurilor e ca am mai auzit cu ce se mai lauda Akcent. Dupa tarile pe care le-au "cucerit" cu hit-urilor lor, a venit randul… dezvaluirilor. Interpretii s-au laudat ca au fost acasa la Andra inaintea lui Maruta. Si i-au zis-o chiar lui, in direct, la emisiune. Sa mai ziceti ca nu ne aduce Catalin noutati! (C.I.)

VESNIC TANARA - Momente de aur cu Tamara
TVR MEDIA a lansat, recent, "Momente de Aur cu Tamara Buciuceanu", un DVD de colectie. Material a fost lansat chiar in preajma aniversarii distinsei artiste, care a implinit zilele trecute 77 de ani de viata si 54 de cariera. Multi inainte! Marea doamna a scenei romanesti a tinut neaparat sa le multumeasca celor care au pus umarul pentru a realiza acest proiect: realizatoarei Ioana Bogdan, cea care a adunat fragmentele antologice din cariera actritei arhivata in TVR, dar si lui Ion Antonescu, cel care a sustinut financiar acest proiect. (C.I.)

×
Subiecte în articol: antimonden