x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

13 Aug 2006   •   00:00
FEBRA PROCREARII - Lasa carierele pentru copii
In goana dupa celebritate, mai multe VIP-ulete feminine autohtone s-au trezit ca au scapat din vedere un detaliu important al vietii personale: copiii. Asa ca fetele iau masuri: Daniela Gyorfi a anuntat ca se marita si va face repede un copil cu George, un roman-german, Madalina Manole nu se casatoreste, dar vrea un bebe cu actualul ei partener, iar Bianca Brad ar mai sta un an acasa daca ar ramane din nou insarcinata. (D.C.)

VIDEOCLIP - Solista Anne’s, in rol de explorator
Regia si scenariul videoclipului "Cu tine, doar cu tine" sunt semnate de Bogdan Toader, Anne’s interpretand rolul unui explorator. Solista si-a schimbat look-ul cu ajutorul stilistei Nicoleta Diaconescu, cea care se va ocupa si de imaginea concurentilor de la Festivalul Mamaia. (Simona Ecovoiu)

DEZAMAGITA - Corina Chiriac vrea un barbat responsabil
Interpreta Corina Chiriac a dezvaluit motivul pentru care e singura: "Am dat doar peste barbati iresponsabili. Nu pot trage doar eu intr-o relatie, trebuie sa vad ca si barbatul isi doreste sa mergem la departe, sa ne facem planuri. N-am intalnit un barbat pe care sa pot conta". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden