x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

31 Mai 2006   •   00:00
ROCK CU BERE. In aceasta seara, de la ora 19:00, in Piata Constitutiei vor urca pe sce-na trupele de rock Praf in ochi, Gandul Matei si popularii Zdob si Zdub. Festivalul International Tuborg nu se opreste insa aici, maine urmand ca Firma, Jukebox si Iris sa incante consumatorii de concerte open-air.

MANA RUPTA. Noul basist al formatiei Arctic Monkeys, Nick O’Malley, si-a rupt mana la numai cateva zile dupa ce a fost ales sa cante cu trupa britanica. O’Malley (20 de ani), se alaturase trupei dupa ce basistul Andy Nicholson a anuntat ca ia o pauza din cauza "extenuarii". "In timp ce ne intorceam acasa de la pub, un prieten l-a impins peste zidul unui vecin. Era destul de inalt si O’Malley a aterizat pe mana dreapta", a declarat Phil Goodwin, fost coleg in trupa Dodgems. (R.G.)

SZIGET. S-a adus prima transa de bilete pentru Sziget Festival.
Pretul biletelor este de 350 RON, valabil pana in 15 iunie, cand biletul va ajunge la echivalentul a 120 euro. Fata de anul trecut, s-au pus in vanzare si bilete fara drept de campare: acestea costa 300 RON pana in 15 iunie si 360 RON dupa aceasta data.
Posesorii unor astfel de bilete nu vor putea folosi dusurile si nu vor avea acces la zona de corturi, fiind considerati doar vizitatori, nu si "islanderi".
Ca in fiecare an, se vor putea cumpara bilete pe o singura zi (pretul in acest an este de 24 euro/zi). Aceste bilete se vor vinde doar la intrare, nu si in avans. (R.G.)

INTERZISA. "You’re Beautiful", melodia de succes semnata de James Blunt si aleasa Nr. 1 in topurile muzicale din 25 de tari, a fost interzisa la un post de radio din sudul Angliei, la cererea ascultatorilor, exasperati de atentia mediatica de care se bucura aceasta piesa. "Avem nevoie de o pauza", a explicat Chris Cotton, directorul de programe de la Essex FM, un radio local englez, care se declara mandru ca "rezista presiunii" industriei muzicale. James Blunt, fost ofiter in cadrul armatei britanice, s-a bucurat de un succes planetar cu albumul sau "Back to Bedlam", vandut in 7 milioane de exemplare, si in special cu single-ul "You’re Beautiful", prima melodie britanica ajunsa Nr. 1 in SUA de noua ani, in martie. (R.G.)

MATUSA PIERDUTA. Satira politica "O matusa pierduta", dupa o idee a grupului umoristic Voua, pare sa se bucure de mare priza la public. Astazi, de la ora 19:00, la Teatrul Nottara, piesa se joaca, pentru a sasea oara consecutiv, cu casa inchisa. Succesul "matusii" o face pe actrita Monica Davidescu sa-si rupa din timpul dedicat pregatirilor de nunta, pentru a urca pe scena. Monica se va casatori cu Aurelian Temisan pe 3 iunie, petrecerea urmand sa aiba loc la Palatul Snagov.

SCHIMBARE DE LOOK. Solista Anastasia Lazariuc, prezenta ieri la inaugurarea Magazinului Charmy Women, s-a gandit ca n-ar fi rau sa-si schimbe look-ul. Dupa ce a admirat marfa sic de pe rafturile magazinului cu pricina, Anastasia s-a oprit la cateva modele pe care le va achizitiona pentru o sedinta foto. Este vorba despre bluze din bumbac satinat cu broderii si aplicatii executate manual, blugi, curele din piele si genti. La eveniment au mai fost prezente si alte vedete, precum Miki, Madalina Manole si Tavi Ursulescu. Care au stat la rand sa primeasca o felie din tortul delicios oferit de patroni. (Simona Ecovoiu)

KEO, NOMINALIZAT LA MTV. "Elvetianul" Keo a dat lovitura in show-biz-ul mioritic. Dupa succesul inregistrat anul trecut cu "Azi vii, maine pleci", inclus pe albumul "Fara aripi", Keo mai stoarce o picatura de celebritate din aceasta piesa. Tanarul a primit doua nominalizari la Premiile MTV 2006, la categoriile "Cel mai bun interpret solo" si "Cel mai bun artist debutant". La evenimentul care se va desfasura la Cluj, pe 3 iunie, Keo se va afla pe scena nu doar in calitate de nominalizat, ci si pentru a-si surprinde fanii cu o colaborare inedita.

BORDO IN AFGANISTAN. Buna dispozitie a militarilor romani aflati in misiune in zone de conflict este intretinuta, din cand in cand, cu spectacole aduse din tara. Cel mai nou "show", pregatit pentru Scorpionii Rosii din Afganistan,va fi oferit de Silvia si Angi, cele doua "fete bune" din trupa Bordo. Tinerele vor pleca spre Afganistan la bordul unui avion militar, la 15 iunie, dupa cum au declarat in emisiunea "Dimineata cu Razvan si Dani", de la National TV.
×
Subiecte în articol: antimonden