x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

28 Mar 2006   •   00:00
BLESTEME PE REPORTOFON. Fostul fotomodel Gabriela Szilaghy a vazut de trei ori piesa "Satra", in regia lui Beatrice Rancea, care se joaca pe scena Teatrului National din Constanta. In primul rand a venit sa-si incurajeze sotul, actorul George Calin, care intruchipeaza personajul Antal. Dar, desele ei vizite la teatrul cu pricina mai au un scop: "Ma straduiesc sa inregistrez pe reportofon cateva blesteme tiganesti. Nimeni nu vrea sa mi le traduca in limba romana, caci sunt blesteme de dragoste. Nu vreau sa le folosesc impotriva nimanui, sunt doar curioasa". Oare? (Simona Ecovoiu)

FABRICANT DE GUNOI. Fara a parasi Parazitii, Cheloo se ocupa in continuare de cariera sa de solo. Astfel, artistul hip-hop si-a lansat cel de-al doilea album, creatie proprie - "Fabricant de gunoi", la care a lucrat o jumatate de an. La acest material discografic, Cheloo a avut numeroase colaborari, una mai surprinzatoare decat alta. "Invitatii speciali" sunt doi dintre membrii clanului WU TANG KILLA BEEZ, care au inregistrat, imediat dupa concertul de la Sala Polivalenta, piesa "Smoke Flow". Printre colaboratorii lui Cheloo se mai numara grupul austriac Texta, colegii paraziti Ombladon si Freakadadisk, si Rimaru. (Dana Cobuz)

BUZE DULCI. Denisa de la Bambi a simtit nevoia de o schimbare in viata, asa ca si-a siliconat buzele. Ea i-a marturisit lui Mircea Solcanu de la radio InfoPro ca e multumita de rezultat, dar ca are o curiozitate: "Astept sa vad cum se vor comporta noile buze in zilele friguroase. Daca vor ingheta?". Oooops, dar daca se vor topi, la vara? Mai nou, are inca o dambla: sa-si asorteze chilotii cu restul hainelor. Si cu paltonul?

JAMPARALE BRASOVENE. Loredana a fost in weekend la Brasov. Nu ca sa schieze, ci pentru a sustine un concert in Piata Sfatului. Show-ul sau live, care a durat o ora si jumatate, a reprezentat, de fapt, lansarea albumului "Jamparalele". Loredana a interpretat in premiera nationala aproape jumatate din piesele incluse pe acest album, pentru mai mult de 7.000 de spectatori. (Dana Cobuz)

×
Subiecte în articol: antimonden