x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

27 Mar 2006   •   00:00
ESCA, THE ONE! Andreea Esca isi face intrarea directoriala in presa scrisa. De curand, ea a acceptat postul de director editorial al revistei The One, publicatie care se pregateste de relansare, in luna aprilie. "Cred foarte mult in valoarea femeilor din Romania. Timpul mi-a demonstrat ca exista potential si ca orice femeie poate deveni, cu un mic ajutor, acea femeie pe care lumea o admira, o considera un model, o doreste alaturi. The One va fi revista femeilor care se reinventeaza in fiecare zi, care sunt la moda, dar care au in acelasi timp curajul sa spuna «nu» unei tendinte in care nu cred. As vrea sa descoperim impreuna puterea din spatele imaginii. Forma fara fond nu ma intereseaza. Femeia The One va da tonul, nu-i va urma pe altii", dezvaluie Esca.

COLECTIE DE BLUGI. Designerul Irina Schrotter a decis sa diversifice oferta vestimentara din magazinele sale. De aceea, a gandit o colectie de jeans care-i poarta numele, destinata femeilor active si si-a alaturat marca unui alt nume celebru, Andreea Raicu, intr-o colectie de tinute elegante Schrotter-Raicu. In aceasta perioada, designerul se ocupa si de noile vestimentatii pentru Nadia Comaneci, fara a neglija pregatirile pentru Festivalul de moda de la Iasi, care va avea loc in luna mai.

BOY GEORGE, LA TONOMAT. De obicei, stirile despre vizita oricarui artist strain in Romania invadeaza micile ecrane si presa scrisa. Nu s-a intamplat asa si in cazul lui Boy George, care a evitat sa dea ochii cu jurnalistii autohtoni. Nu a semnat nici un fel de contract in ceea ce priveste aparitiile sale in presa ori la televiziuni, astfel ca solistul a refuzat sa participe si la conferinta de presa organizata de gazde, a declinat invitatiile de a participa la diverse emisiuni tv si nu a acceptat sa dea interviuri. Totusi, un reporter al TVR a reusit sa stea de vorba cu el si sa filmeze cateva cadre la sosirea sa pe Aeroportul Otopeni. Materialul va fi difuzat maine, la TVR 2, in cadrul emisiunii Tonomatul DP2.

×
Subiecte în articol: antimonden