x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

26 Mar 2006   •   00:00

In sfarsit! - Un an de munca pentru Heaven

Cele doua Roxane si Adina, mai exact Heaven, anunta fanii ca, dupa un an de munca, vor lansa primul lor album, care va contine si cele doua hit-uri "Pentru totdeauna" si "Du-ma pe o stea!". Cele trei soliste au intrat in priza. Deh, nu e de colo sa alergi la spectacole, filmari pentru videoclip, inregistrari in studio si evenimente mondene.

Solo - RadU: trei luni de filmari

RadU, fostul component al trupei O-Zone, se mandreste cu primul sau videoclip solo. Filmarile au durat trei luni si asta pentru ca i-a fost foarte greu sa gaseasca doi copii in varsta de patru ani, asa cum prevedea scenariul. "Whap-pa" a inceput deja sa urce in topuri, iar videoclipul impresioneaza prin claritatea imaginii.

Secretosi - DJ Project, zile si nopti

"Privirea ta" si "Soapte", cele doua single-uri de pe ultimul album al trupei DJ Project, s-au situat, mai bine de un an, in fruntea topurilor de specialitate. Dj Gino Manzotti, DJ Maxx si Elena pregatesc insa un nou videoclip intitulat "Zile si nopti". Nu vor sa povesteasca prea multe, din superstitie. Dar, ne ameninta cu un nou hit!
×
Subiecte în articol: antimonden