x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

20 Mar 2006   •   00:00

20 martie 2006

NOAPTE ALBA! Si Delia (foto) se poate lauda cu un nou videoclip: "Secretul Mariei", regizat de Iulian Moga. Daca nu stiati, coloana sonora din telenovela difuzata de Antena 1 este realizata de domnisoara Matache. Iar posesorul vocii masculine care apare in aceeasi piesa este Smiley (Simplu). Melodia este inclusa pe o compilatie lansata de curand de Cat Music. Filmarile au avut loc in totalitate noaptea, iar vedetele au tremurat la propriu, din cauza temperaturilor scazute. (Catalina Iancu)

MAMA SAVUICA. Daniela Savuica ar fi vrut ca fiica ei, Julie, sa-i calce pe urme, urmand cariera de fotomodel. Numai ca socotelile i-au fost date peste cap in momentul in care micuta a anuntat-o ca n-are de gand sa prezinte moda. Cum insa Julie are ureche muzicala si voce buna, Daniela a inscris-o la Scoala de muzica a Crinei Mardare: "Platesc cam 500.000 pentru o ora de canto. In paralel, fiica mea a dorit sa invete sa cante la chitara. Poate ca o sa ajunga o buna cantareata. Cel putin, ea asa isi doreste". Pana cand aceasta va urca pe scena, mama Savuica nu-si scapa odorul din ochi: "Fac lectiile cu ea, nu o las sa se macheze, desi ar vrea si, zilnic, o astept in fata scolii". (Simona Ecovoiu)

VIDEOCLIP IN BISERICA. Andra are un nou videoclip, la piesa "Ramai cu mine". Filmarile s-au desfasurat in trei locatii: doua de platou, in Buftea, si una intr-o biserica aflata la marginea Bucurestiului. "Distractia" a durat doua zile si o noapte, timp in care protagonistii au avut parte de peripetii. Masinile care transportau oamenii si echipamentul audio-video au ramas la un moment dat blocate intr-o baltoaca, drept in mijlocul drumului. Ca si cum asta n-ar fi fost de-ajuns, Andra a trebuit sa filmeze cateva ore stand cu picioarele in apa. (Catalina Iancu)

SEX PE CAPOTA MASINII. Cristina, solista trupei Impact, a declarat pentru Revista Apropo TV ca ii place sa-si domine partenerul de viata. Mai mult, cica nu departe este ziua cand el va accepta sa-i faca si pedichiura: "Ma incita sa se comporte ca un sclav!". Cat il priveste pe Mihai Dobrovolschi (foto), acesta zice ca cel mai romantic gest pe care l-a facut pentru o femeie a fost sa o rapeasca: "Am dus-o in padure si am facut sex pe capota masinii". (S.E.)

×
Subiecte în articol: antimonden