x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

27 Noi 2006   •   00:00
FASHION - Cordeanu se intoarce
Plecata de trei ani din Romania, Diana Cordeanu (foto) se intoarce in tara pentru a-si face debutul ca designer la Bucharest Fashion Week. Fosta vedeta Penthouse locuieste de trei ani la Riccione, impreuna cu logodnicul Michele Gentile si fetita ei, Asia Angelina. Cordeanu a pus bazele unei afaceri care ii poarta numele. Ea si-a creat propria linie de genti exclusiviste, in serie limitata, ajutata de un designer de la Milano. Bucharest Fasion Week incepe astazi, la ora 20:00, la World Trade Center.

VOCEA INIMII - Dichiseanu, in telenovele
Dupa participarea mai multor vedete in "Vocea inimii", in telenovela Antenei 1 apare si Ion Dichiseanu. Actorul interpreteaza rolul unui mafiot. Omul sau de incredere, Nicolae, intruchipat de Dan Tomescu, este infiltrat in afacerile murdare ale firmei familiei Popovici. Echipa telenovelei l-a "adoptat" imediat pe maestrul Dichiseanu, care reapare in lumea televiziunii dupa o absenta de aproape 15 ani. Rolul sau a fost scris special la propunerea lui Valeriu Lazarov.

PE PODIUM - Model pentru sora mai mare
Mezina prezidentiala a aparut recent intr-un club de fite pe podium purtand o rochie de culoare rosu aprins. Prezentarea nu s-a referit insa doar la haine, ci si la coafuri trasnite si voluminoase, gen palarie sau umbrela. Daca Ioana, sora ei, nu va reusi, prin media obtinuta la examenul pentru postul de notar public, decat sa profeseze (eventual) in provincie, Elena si-a gasit deja un loc privilegiat pe podiumurile de moda.

FENOMEN - Moga si Randi canta in ruseste
Morandi loveste din nou. Pana nu demult, toate stirile despre Morandi incepeau inevitabil cu "a cucerit" cutare tara. Iata insa ca Morandi nu mai "cucereste", ci "loveste". Saptamana trecuta, trupa a avut un concert la Kiev. Baietii au fost invitati in matinalul tv cu cea mai mare audienta din Ucraina, iar dupa-amiaza au fost prezenti in studioul unui post de radio. Ziua s-a incheiat cu o conferinta de presa ce a avut loc la miezul noptii chiar in clubul in care au fost chemati sa cante. Dar ce show a fost! Moga si Randi au cantat in limba rusa primele versuri ale piesei "Love Me".

×
Subiecte în articol: antimonden