x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

26 Noi 2006   •   00:00
(H)ORA COLINDELOR - Canta pe mai multe voci
Minune: membrele trupelor Etnic si Hora canta (cu piciorusele) pe mai multe voci! Fetele s-au gandit sa le faca fanilor un cadou, "sub forma de colinde". Ele s-au pregatit din timp si se afla deja in studioul de inregistrari "pentru a finaliza un prim colind cantat impreuna pe mai multe voci", ne informeza casa lor de discuri.

PLINUL! - Moga si pana prostului
Micul Mozard este tare fericit ca si-a cumparat masina! Cu aceasta ocazie, are si el unde sa scrie (piese, nu opere). Pana sa devina posesorul unui automobil, compunea prin taxiuri. Numai ca acum a aparut o alta problema: Marius Moga uita sa faca plinul! Iata ca si geniile raman in pana prostului! (Narcisa Urechiusa)

MAI SUNT DOI ANI - Dan Chisu asteapta majoratul
Aflat la cea de-a saisprezecea editie, festivalul DaKino trezeste in Dan Chisu amintiri frumoase, dar si proiectii optimiste pentru viitor. "Sa te vedem la majorat!", i s-a adresat un coleg. Chisu abia asteapta sa fie major, adica sa implineasca 18 ani de DaKino! "O sa pot sa-mi iau lumea-n cap!", am incheiat citatul. Speram totusi ca, pentru satisfacerea setei de valoare adevarata a filmului, acest lucru nu se va intampla… (Anca Stanescu)

×
Subiecte în articol: antimonden