x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

05 Noi 2006   •   00:00
PROPUNERE - Fetele de la Hora au "lipici" si la femei
Ce sa mai facem sa se mai vorbeasca si despre noi? Fetele de la Hora au descoperit si ele "roata". Cica Alina si Roxana sunt asaltate de femei. O "admiratoare" le-ar fi propus, chipurile, o "petrecere in trei", caci nu-si mai putea dezlipi ochii de la ele! Dar cantaretele au refuzat-o politicos. Cand vor accepta, sa ne anunte si pe noi!

PREDICI - "Sfantu’" din Bere Gratis
Chitaristul trupei Bere Gratis, Matei Damian-Ulmu (foto), lasa deoparte viciile, atras fiind de o cariera in slujba Domnului. Matei a dat admitere la Facultatea de Teologie din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta, unde a intrat cu media 7,81, pe locurile fara taxa. Chitaristul este din ce in ce mai greu de "convocat" la petreceri si le tine predici colegilor de trupa, incercand sa-i aduca pe calea cea dreapta.

DE LA SUD LA NORD - Traistariu: FM Suedia
Daca vrea sa plece din tarile calde pentru a se bucura de zapezile nordului, Mihai Traistariu are de unde alege. Suedia il asteapta cu bratele deschise. "Tornero" se afla pe locul 3 in topul de la Radio Hit Fm si de la Radio City 93. In Swedish Charts, Traistariu e pe locul 41, iar in Top 100 Ringtones piesa lui e pe locul 78.

×
Subiecte în articol: antimonden