x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info Monden 18 septembrie 2007

Info Monden 18 septembrie 2007

de Dana Cobuz    |    18 Sep 2007   •   00:00

Uwe Boll, regizorul peliculei "BloodRayne", turnat la Buftea, a făcut declaraţii cel puţin surprinzătoare legate de filmările in Romănia.

ROMĂNIA? CĂH! Uwe Boll, regizorul peliculei "BloodRayne", turnat la Buftea, a făcut declaraţii cel puţin surprinzătoare legate de filmările in Romănia. Intr-un interviu acordat celor de la www.chud.com, el a declarat că "in Romănia am intămpinat probleme pe care nu le-am putut rezolva. Michael Madsen a fost tot timpul beat, astfel incăt nu era in stare să ţină sabia in mănă. Deci, am avut nevoie de un cascador care să-l dubleze. Iar cascadorii din Romănia nu erau prea grozavi.

In Romănia nu poţi avea o echipă perfectă, detaliu care se vede in unele scene nereuşite. A fost unul din motivele pentru care următorul mare film epic,«In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale», a fost turnat in Canada".

 Â

ZAMFIR, LA TURCI. Orchestra Simfonică de Stat  Izmir il va acompania pe naistul Gheorghe Zamfir in cel de-al doilea concert pe care il va susţine in noua stagiune. Directorul orchestrei din Turcia, Kenan Gökkaya, a anunţat că in următoarele 34 de săptămăni vor avea loc 60 de reprezentaţii, plus 10 concerte "educaţionale". Numeroşi dirijori şi solişti vor fi invitaţii turcilor, printre ei aflăndu-se şi romănul Gheorghe Zamfir. Acesta va fi solist-invitat special la 10 octombrie, intr-un spectacol ce face parte din manifestările prilejuite de Săptămăna Culturală Turco-Romănă de la Izmir.

×
Subiecte în articol: antimonden