x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info Monden 22 iulie 2007

Info Monden 22 iulie 2007

22 Iul 2007   •   00:00
Info Monden 22 iulie 2007

Ruth şi-a găsit căntece cu influenţe balcanice pe măsura talentului şi vocii sale şi producători pe măsura proiectului şi ambiţiilor sale: The Krauts. S-a regăsit in muzică. Ea e Miss Platnum.

CONTRACT - Giulia şi-a ales impresar nou

Giulia se pregăteşte de un nou clip pentru "Te-am ales", un featuring cu Gabriel Huiban (Jazzy - compozitorul piesei). Artista a semnat un contract avantajos de impresariere cu Marius Mateş, impresarul celor de la 3 Sud Est. Giulia işi ia elan pentru lansarea din toamnă a noului său album.

DACĂ VREI, POŢI - Miss Platnum cu influenţe balcanice

Ruth (foto) a emigrat in Germania la vărsta de 8 ani, alături de părinţii şi de fratele ei. S-a apucat de căntat, a scos un album, dar reţeta nu a funcţionat. In cele din urmă, Ruth şi-a găsit căntece cu influenţe balcanice pe măsura talentului şi vocii sale şi producători pe măsura proiectului şi ambiţiilor sale: The Krauts. S-a regăsit in muzică. Ea e Miss Platnum.

WATER PARK - Vedetele au intrat la apă!

Artiştii, cu tot cu hiturile verii, s-au lansat la apă ieri după-amiază la Water Park, in Otopeni. Akcent, Anda Adam, Anka, Miki, Alex, Connect-R şi mulţi alţii s-au reunit şi la faţa locului, dar şi pe un dublu CD intitulat "Super Vara 2007". (C.I.)

×
Subiecte în articol: antimonden