x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info Monden 25 octombrie 2007

Info Monden 25 octombrie 2007

de Jurnalul National    |    25 Oct 2007   •   00:00
Info Monden 25 octombrie 2007

După extraordinarul spectacol de aniversare, Iris vine in Club Spice, pentru un nou regal din seria "30 de ani, cei ce vor fi!".

REGAL IRIS. După extraordinarul spectacol de aniversare, Iris (foto) vine in Club Spice, pentru un nou regal din seria "30 de ani, cei ce vor fi!". Concertul are loc astăzi, de la ora 21:00. Vor veni la intălnire admiratori, prieteni, artişti şi presă, iar intrarea costă 20 de RON. "Concertul 106,7 FM live cu Iris", pus la cale de Europa FM, este primul dintr-o serie de concerte organizate de postul de radio amintit. Urmează, pănă la sfărşitul lunii noiembrie, Holograf, Voltaj şi Bere Gratis. (Cătălina Iancu)

TURBANUL LUI BĂSE. Roxana Moise, designerul liniei de căciuliţe "prezidenţiale" botezate "Fesul lui Băsescu" mai are o idee inspirată tot de preşedintele Romăniei. "Turbanul lui Băsescu" este realizat din cinci metri de material auriu şi este bătut cu pietre Swarovski. Creaţia a fost prezentată marţi seară in emisiunea "Pe contre", moderată de Ana Maria Prodan. Roxana Moise, inventatoarea celor două articole de vestimentaţie, un designer anonim pănă acum doi ani, a afirmat că a văndut 500 de exemplare din modelul "fesul lui Băsescu".

×
Subiecte în articol: antimonden