x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info Monden 4 noiembrie 2007

Info Monden 4 noiembrie 2007

de Jurnalul National    |    04 Noi 2007   •   00:00
Info Monden 4 noiembrie 2007

Cea de-a paisprezecea ediţie a MTV Europe Music Awards s-a incheiat cu noroc pentru Andreea Bănică: a devenit Best Romanian Act 2007.

"PERNĂ ŞI RUJ" - Bărbatul, văzut de amanta lui

Doar zece zile mai avem de aşteptat pănă cănd doctorul oblăduitor de suflete in direct Cristian Andrei va lansa pe piaţă noua sa carte, "Pernă şi ruj". Hotelul Minerva, 14 noiembrie şi ora 18:00 sunt coordonatele pentru cei dornici să fie prezenţi la eveniment. Lansarea propriu-zisă va fi precedată de o expunere, sperăm, ca la carte... (A.S.)

SUCCES - Invingător la muzică... Bănică!

Cea de-a paisprezecea ediţie a MTV Europe Music Awards s-a incheiat cu noroc pentru Andreea Bănică (foto): a devenit Best Romanian Act 2007. Pentru ea au decis telespectatorii MTV, care au avut de ales intre DJ Project, Simplu, Andreea Bănică, Activ şi Alex. (A.S)

INVENŢIE RUSEASCĂ - Tastatura pentru blonde

"Tastatura pentru blonde" a inceput să se văndă de joi in magazinele din Rusia şi costă 600 de ruble, informează Rompres. Aceasta este realizată din plastic roz şi se deosebeşte de cele obişnuite prin inscripţiile surprinzătoare de pe taste. Astfel, in loc de "Escape" figurează concisul "Nu!", pe bara de spaţiu scrie "Cea mai lungă tastă", iar pe "Control" şi "Alt" - "Tasta inutilă" şi, respectiv, "In general nu inţeleg".

×
Subiecte în articol: antimonden