x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info Monden 9 noiembrie 2007

Info Monden 9 noiembrie 2007

de Jurnalul National    |    09 Noi 2007   •   00:00
Info Monden 9 noiembrie 2007

Cosmina Păsărin şi iubitul ei, Andrei (cunoscut sub numele de scenă DJ Pagal), au fost aleşi de designerul Ştefan Muscă să-i promoveze creaţiile in stil clubbing.

BUNICII IŞI VOR PLATA. Supranumiţi "bunicii de la Văleni", graţie colaborării lor alături de Zdob şi Zdub, Lidia şi Dorel Bejenaru au revenit in actualitatea mondenă de peste Prut cu un scandal. Conform Jurnalului de Chişinău, cei doi ii cer socoteală interpretei Natalia Gordienco pentru suma prea mică pe care au primit-o in urma participării alături de aceasta la Festivalul de la Iurmala. Se pare că Natalia le-a promis o cotă parte consistentă din premiul de 50.000 de dolari căştigat la Iurmala, dar nu şi-a onorat cuvăntul dat. Bătrănii s-au bazat pe aceşti bani, şi au mai şi văndut un cal din gospodăria proprie, cu găndul că-şi vor lua o maşină. Deocamdată, au rămas cu buza umflată.

COLINDĂ SPANIA. Ştefan Hruşcă (foto), chitara şi colindele lui vor străbate Spania in perioada 15-23 decembrie. Turneul "Deschide uşa, creştine!", organizat de ziarul Romăn in Lume, va ajunge in nouă oraşe din Spania: Malaga, Roquetas del Mar, Valencia, Ibiza, Coslada (Madrid), Zaragoza, Arganda del Rey (Madrid), Castellon de la Plana şi Alcala de Henares. Turneul de colinde este programat după cel de "Balade speciale", pe care Hruşcă il va susţine in mai multe oraşe din Romănia in perioada 14 noiembrie-11 decembrie.

SMART FASHION. Cosmina Păsărin (foto) şi iubitul ei, Andrei (cunoscut sub numele de scenă DJ Pagal), au fost aleşi de designerul Ştefan Muscă să-i promoveze creaţiile in stil clubbing. "Din 2000 şi pănă acum, l-am ascultat pe Pagal de 6.000 de ori. Profesia lui, gustul lui pentru clubbing au căntărit mult in alegerea pe care am făcut-o. Cosmina şi Andrei sunt foarte vii, trăiesc intens, sunt nonconformişti, iar asta pe mine mă incăntă. Sunt nebuni, sunt unici, in felul lor", spune designerul. Părţile au semnat şi un contract, insă nu de exclusivitate.

URSARII, IN CANADA. In premieră pe continentul nord-american, Shukar Collective va susţine un atelier deschis la Montreal (Canada) la 9 şi 10 noiembrie şi un concert in Québec la 11 noiembrie. "Şucarii" le vor arăta canadienilor ce muzică poate ieşi din tradiţiile ţiganilor ursari combinate cu tehnologia muzicală din zilele noastre. Specificul muzicii Shukar stă şi in folosirea originalelor linguri şi darbukas ca instrumente de percuţie.

×
Subiecte în articol: antimonden