x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Inginera cu voce

Inginera cu voce

24 Noi 2004   •   00:00

O alta moldoveanca vrea sa cucereasca Bucurestiul. Deocamdata prin intermediul muzicii, deoarece in prezent locuieste la Iasi.

Eda (foto) nu este chiar o figura noua in peisajul muzical romanesc, dar nu a reusit sa devina foarte populara pana acum. Insa publicul poate a remarcat-o din primele ei videoclipuri realizate pentru colindele "Iubirea ta" si "Colinda nu-i mai multa" sau pentru piesele "N-am sa te las", "Nu mai conteaza".

Acum se pregateste sa lanseze pe piata materialul discografic "Intre pamant si cer", un album cu piese pop, romantice, despre care spune ca nu are ca obiectiv imediat succesul comercial. Mirela Carp Culisniuc (Eda) provine din Roman. A absolvit Scoala Populara de Arta din Iasi, sectia Canto Clasic si a castigat mai multe premii nationale.

COMPOZITOR. A cantat si in Japonia timp de un an. "Acolo am ajuns printr-un contract de impresariere. Am cantat in multe cluburi, mai multe hituri internationale." Desi a terminat Facultatea de Textile Pielarie, Eda nu a profesat niciodata ca inginer textilist, singurele reminiscente care i-au ramas din facultate fiind fizica si matematica. Eda este compozitorul actual al celor de la Slang, trupa care a castigat, anul acesta, la Cerbul de Aur, premiul I. Este pasionata de inot si locul ei ideal de relaxare se afla "sub o salcie, cu multe pietre in jur, sub Luna plina, pe malul apei. Toate la un loc ma energizeaza incredibil." Se compara cu un delfin si ar fi vrut sa fie un "spirit iluminat, un profet". (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden