Suntem fascinaţi de cea mai longevivă Regină a Marii Britanii, dar puţini ştim cum este aceasta de fapt, ce îi place, ce nu îi place, dar mai ales ce nu concepe să aibă niciodată în bucătăria regală.
Regina Elisabeta poartă o singură nuanţă de ojă pe unghii, întotdeauna aceeaşi poşetă, adoră o anumită rasă de câini: corgie, desigur. Aşa că, nu trebuie să ne uimească faptul că nu îşi doreşte un anumit ingredient în meniul regal.
Regula „cât mai puţini carbohidraţi” face parte din dieta „disciplinară” a reginei, a declarat chef-ul său personal Darren McGrady pentru Telegraph. Mai mult decât atât, atunci când consumă sandvişuri, crusta de pe pâine este înlăturată.
Pe de altă parte, Regina Elisabeta iubeşte ciocolata, în mod special tortul de biscuiţi de ciocolată, mousse-ul de ciocolată şi tortul pufos cu ganache. Fructele preferate de Regina includ mango, căpşuni şi piersici, în mod special cele cultivate la Windsor Castle.