x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Jean-Claude Van Damme: Românii au o inimă mare, iar aici am cel mai puternic fan club din lume

Jean-Claude Van Damme: Românii au o inimă mare, iar aici am cel mai puternic fan club din lume

03 Mar 2016   •   21:21
Jean-Claude Van Damme: Românii au o inimă mare, iar aici am cel mai puternic fan club din lume

  Actorul Jean-Claude Van Damme, care se află la Bâlea Lac, pentru a filma o reclamă, a declarat, joi, că ”românii au o inimă mare” şi că, după ce va termina filmările, intenţionează să mai rămână câteva zile în România unde, spune acesta, are cel mai mare fun club din lume.

Actorul Jean-Claude Van Damme a mai spus că îi place lumea întreagă şi că a călătorit, de la 16 ani, peste tot, iar când vine în România, la Bâlea Lac, se simte ”minunat”.

”Îmi place lumea întreagă. De la 16 ani călătoresc în jurul lumii, iar când vin în locul acesta, la Bâlea, mă simt minunat. Este un loc minunat, pentru că aerul este fantastic şi există o biserică din gheaţă, unde îţi poţi găsi liniştea, dacă crezi în Dumnezeu", a declarat actorul.

Van Damme a mai afirmat că reclama pe care o filmează este una ”importantă” şi nu a putut dezvălui numele produsului.

”Trebuie să fie un secret, pentru că este o reclamă importantă şi trebuie să surprindem publicul", a spus actorul.

Jean-Claude Van Dame filmează pentru o cunoscută marcă de bere, iar din distribuţie mai fac parte câţiva câini husky, pe care actorul i-a hrănit de mai multe ori pe durata zilei.

Jean Claude Van Damme urmează să stea două zile la Bâlea.

”Românii au o inimă mare, iar aici am cel mai puternic fan club din lume. După ce plec de aici voi mai rămâne câteva zile în România, am prieteni aici şi mai am câteva lucruri de făcut", a mai spus actorul.

Sursa: news.ro

×
Subiecte în articol: Jean-Claude Van Damme