x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Joc de-a teatrul

Joc de-a teatrul

09 Noi 2007   •   00:00

Că e iubita lui Florin Piersic jr, cu care are o fetiţă superbă, pe Sonia. Că joacă in film şi-n teatru la fel de mult şi de bine.

Că e iubita lui Florin Piersic jr, cu care are o fetiţă superbă, pe Sonia. Că joacă in film şi-n teatru la fel de mult şi de bine.

ROLURI. Stau mărturie rolurile din peliculele "Niki Ardelean, colonel in rezervă", "Amen" etc. şi cele din spectacolele "Fir’mituri", "Oase pentru Otto" şi, mai nou, "Jocul de-a adevărul", de la Teatrul Metropolis, un show de zile mari in care apare in dublă ipostază: actriţă şi regizoare. Parteneri ii sunt Lia Bugnar (autoarea textului), Andi Vasluianu şi Alexandru Nedelcu. Scenografia, Dragoş Buhagiar. Muzica, Vlaicu Golcea.

INVITAŢIE. "Minciuna e mai la indemănă decăt adevărul", spune Dorina despre miezul textului. "Are formă, are conţinut. Te tentează direct, fără ocolişuri, fără obstacole. Adevărul e ceva in care poţi să innebuneşti. Pentru că te face liber. Libertatea sperie. Presupune să fii responsabil, să asumi, să te dezbraci de tine. Şi să devii automat antipatic. Pentru că e mai simplu să trăieşti singur in adevăr. Minciuna leagă oamenii. Ea e cea care face să funcţioneze un cuplu, un grup, o mulţime. O lume. Adevărul ar provoca haos."

V-aţi speriat? Nu trebuie! Tot ce trebuie să inţelegeţi e că, prin aceste cuvinte, Dorina vă invită la teatru. La unul dintre cele mai reuşite spectacole pe care le-am văzut in ultima vreme.

×
Subiecte în articol: noul val