x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Kim Kardashian s-a întors la New York, după ce a fost victima unui jaf armat la Paris

Kim Kardashian s-a întors la New York, după ce a fost victima unui jaf armat la Paris

03 Oct 2016   •   22:30
Kim Kardashian s-a întors la New York, după ce a fost victima unui jaf armat la Paris
Sursa foto: Eva Rinaldi

Vedeta de reality show Kim Kardashian s-a întors luni la New York după ce a fost victima unui jaf cu mâna armată duminică noapte în camera sa de hotel din Paris, relatează Reuters.

Kardashian, cu ochelari de soare şi capul acoperit, a fost văzută intrând în apartamentul său din Manhattan însoţită de soţul său, rapperul Kanye West. Ea a plecat luni dimineaţă din Paris cu un jet privat după ce a fost ameninţată cu arma de cinci bărbaţi mascaţi înarmaţi, îmbrăcaţi în poliţişti.

"Este foarte marcată psihic, dar nevătămată fizic", a declarat pentru CNN, purtătoarea sa de cuvânt, Ina Treciokas.

Kardashian a fost interogată de poliţia franceză care anchetează cazul, iar apoi s-a îndreptat spre aeroportul Le Bourget, de unde a luat avionul spre New York.

Faptele au avut loc la ora 03.00 dimineaţa când cinci indivizi mascaţi şi îmbrăcaţi în poliţişti au pătruns în reşedinţa în care era cazată vedeta, situată în exclusivistul arondisment 8. Potrivit postului de radio 'RTL', indivizii l-au imobilizat pe bodyguard, iar pe vedetă au legat-o cu cătuşe şi au încuiat-o în baie în timp ce au comis jaful.

Câteva minute mai târziu, au plecat pe bicicletă cu o pradă care, potrivit surselor, ar valora aproximativ 10 milioane de euro, în mare parte bijuterii, dintre care unele împrumutate de case importante de bijuterie.

Autorităţile franceze au deschis o anchetă. "Facem tot posibilul pentru a clarifica acest caz şi a-i aresta pe autori", a informat Prefectura Poliţiei din Paris.

Soţul vedetei, rapperul Kanye West, şi-a întrerupt show-ul de la Meadows Festival din New York, anunţând publicul că are o ''urgenţă de familie''.AGERPRES

×