x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lidia Buble, Șerban Copoț, Nico și Adrian Enache se confruntă, alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, la “FANtastic Show”

Lidia Buble, Șerban Copoț, Nico și Adrian Enache se confruntă, alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, la “FANtastic Show”

05 Aug 2016   •   18:26
Lidia Buble, Șerban Copoț, Nico și Adrian Enache se confruntă, alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, la “FANtastic Show”

Distractiva competiție dintre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu va continua sâmbătă, 6 august, de la ora 20.00, la “FANtastic Show”, cu noi concurenți și probe amuzante. Din echipa verde, condusă de Liviu Vârciu vor face parte, de această dată, Lidia Buble și Șerban Copoț, pe când alături de Andrei Ștefănescu vor urca pe scenă Nico și Adrian Enache. Fantastica înfruntare dintre cei doi căpitani de echipă, ajunsă la scorul de 3 la 2 pentru Vârciu, va fi arbitrată, ca de obicei, de Florin Ristei. De asemenea, juriul popular al show-ului, format din cinci membri, va vota „la plăcere” la probele artistice incluse în concurs.

 

“Recunoaște melodia”, “Paharele pe masa rotundă”, “Proba de grup”, “Butoaiele cu apă”, “Recunoaște vedeta”, “Tema muzicală”, “Karaoke cu cuvinte lipsă”, “Mini-baschet”, “Memoria” și “Cine cântă” sunt probele pe care cei șase fantastici le vor avea de trecut în ediția de sâmbăta aceasta.

Invitatul special al serii, Pepe, vine în platou să cânte, alături de câte un membru al fiecărei echipe două dintre hiturile sale, în cadrul probei “Popularul”. Pe cine va alege el pentru această probă, telespectatorii vor afla sâmbătă.

Dacă va reuși Andrei Ștefănescu să aducă egalitatea pe “tabela de marcaj” a amuzantei competiții, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 6 august, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a emisiunii “FANtastic Show”.

×