x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Litoral 2004 - Cu vedere la plaja - 14 iulie 2004

Litoral 2004 - Cu vedere la plaja - 14 iulie 2004

14 Iul 2004   •   00:00
Litoral 2004  -  Cu vedere la plaja  -  14 iulie 2004

Jurnal de Litoral

Batrana Mamaie si-a dat cu putin odicolon, s-a dichisit (cat sa fie din fata liceu, din spate muzeu) si a inceput, de cateva zile, sa-si primeasca pretendentii la o bere si un mic in castelul de pe plaja. Toate semintiile Pamantului au venit s-o vada. Unora li se pare c-au luat teapa. Ba ca-i stirba si cere zestre mare, ba ca are niste contracandidate mai aratoase prin Spania sau Grecia. Altora le convine, chiar sunt fericiti sa o intalneasca, fiindca oricum n-au sanse sa faca alte partide estivale.

Vreo 1.500 de nordici si-au rezervat un loc in bratele Mamaiei inca de acum un an, c-au auzit ca se lasa pe bani putini. Niste kenyeni si turci si-au pus in drum tarabe cu obiecte traditionale, sperand sa-i ia ochii fetei batrane cu stralucirea margelelor de sticla colorata. Un cuplu de chinezi ar vrea sa o incalte pe Mamaia, de-aia o imbie, in satul de vacanta, cu tenisi si slapi la doar 100.000 de lei perechea.

O trupa de samba din-cartierul-Tijuca-din-Rio-de-Janeiro-din-Brazilia a venit sa-i danseze, in fiecare seara, mai fierbinte decat focul. In satul de vacanta, tatal unei familii cu doi negri mititei ma roaga sa-i pozez muscand din mititeii cu mustar (la fel de parliti ca si degustatorii africani). Mamaia cosmopolita? Poate Turnul Babel…

Vedete de la mare

In mare taina, Lucian Viziru lucreaza la un nou proiect muzical, care nu-i mai include si pe ceilalti doi membri ai trupei Gaz pe Foc. Cel care il va ajuta sa-si vada visul cu ochii este nimeni altul decat Cornel de la Stigma, un compozitor aflat pe val. Vedeta postului Acasa TV va dedica albumul fostei iubite. Desi stirea ca Lucian s-a despartit de Catrinel dupa o lunga poveste de dragoste a facut rapid inconjurul tarii, am aflat ca acesta a vizitat-o in week-end pe frumoasa blonda, la Olimp, unde se afla in delegatie. S-au distrat si nimeni n-ar fi crezut ca Lucian va anunta marea despartire.

Patru intrebari pentru - Delia Matache

Cea care-si poarta cu mandrie sanii dupa ce i-a marit, gasindu-le dimensiunile ideale

  • Ce ai face daca prietenul tau ti-ar cere sa-ti readuci sanii la dimensiunile initiale?

    N-ar face niciodata asa ceva. Nu mi-ar cere sa fac ceva impotriva vointei mele. Si mie si lui ne plac asa cum sunt. Operatia pe care am facut-o, de marirea sanilor, este revolutionara in Romania. Este ceva foarte nou. Eu nu am silicoane. Este un fel de gel, special, mult mai natural. Oricum, intre ce am avut si am acum nu este o diferenta foarte mare. Nu-mi plac formele exagerate.

  • Ti-ar placea sa traiesti la tara?

    Nuuu... sa merg acolo doar pentru cateva zile, ar fi ceva. Sa ma relaxez, sa respir aerul curat de tara... Cred ca nici unui om crescut la oras nu i-ar placea sa se mute la tara, sa munceasca cu mainile in pamant, sa dea de mancare la animale, sa mearga cu ele la pascut si tot asa. Este ceva pitoresc, dar pentru scurt timp. Nu asta e scopul meu in viata. Eu m-am obisnuit sa traiesc in civilizatie.

  • Cum ai grija de vocea ta?

    Nu am facut prea multe in privinta asta. Din pacate! Asa ca de-acum va trebui sa acord mai multa atentie intretinerii vocii mele. Nu o sa mai beau acidulat si rece inainte sa cant. Pana acum, nu prea am tinut cont de treaba asta. De asemenea, trebuie sa evit alternarile bruste intre cald si rece. Si, dupa aceea, incerc sa nu pierd noptile pentru ca ragusesc foarte repede. Am nevoie de un program mai riguros.

  • Ce ai face daca maine ar fi ultima zi din viata ta?

    As cadea intr-o depresie foarte grea. M-as inchide in casa si as face tot posibilul sa nu fie ultima zi a vietii mele. Nu cred ca as reactiona asa cum spun foarte multi, atunci cand li se pune aceeasi intrebare. In nici un caz, nu m-as gandi la diverse distractii... Nu mi-ar sta capul la asa ceva. Cu siguranta, m-as duce la biserica si m-as ruga sa mi se prelungeasca acest termen. Sa traiesc mai mult. (R.I.A.)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden