x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Litoral 2004 - Cu vedere la plaja - 16 iulie 2004

Litoral 2004 - Cu vedere la plaja - 16 iulie 2004

16 Iul 2004   •   00:00
Litoral 2004  -  Cu vedere la plaja  -  16 iulie 2004

Jurnal de Litoral

In sfarsit, aveam sa scap de vecinul de deasupra, care, de trei luni, foloseste in dusmanie bormasina. Bagajele mi le-am facut, fireste, tot pe acordurile enervantului aparat de gaurit. Ajung la mare si ma cazez intr-un hotel din Mamaia. Intru in camera linistita si ma trantesc in pat. Ma tot uitam in tavan si parca asteptam sa aud din nou acel zgomot care m-a poluat fonic atata vreme. Nimic, liniste... Stiti cat a durat fericirea mea? Vreo cinci minute, pana cand de la terasa de vizavi a inceput cheful cu muzica data la maximum. Nu am strambat din nas. Mi-am zis ca asa e la mare, ca doar nu ma aflu intr-o statiune balneoclimaterica. Adorm intr-un sfarsit pe muzica lui Liviu Guta si ma trezesc ca lovita in moalele capului in zgomotul asurzitor al masinii de tuns iarba. Era trecut de ora 8:00, cand doi tipi s-au apucat sa "coafeze" verdeata din fata hotelului. Eram chitita sa ma iau de ei, chiar sa ii amenint cu legitimatia de ziarist. Dupa alte zece minute, aud bubuituri in usa de parca a luat foc cladirea. Deschid ingrozita... Era femeia de serviciu, cu aspiratorul in brate... I-am spus sa revina in lipsa mea... Ma scuzati, trebuie sa inchid laptop-ul. Vreau sa-i reclam pe vecinii de alaturi, doi moldoveni pusi pe taraboi.

Vedete de la mare

Mihai Traistariu a dat din nou de bucluc cu o admiratoare inraita. Ioana, cea care in urma cu doi ani l-a avertizat prin SMS ca se va sinucide daca nu-i accepta dragostea, a ajuns pe Litoral. Nu in vacanta, ci sa-l viziteze pe Mihai. Este atat de indragostita de fostul solist al trupei Valahia, incat este in stare sa mearga pana-n panzele albe. A dat bani grei ca sa obtina un numar de telefon aproape identic cu cel al idolului sau. "I-am spus ca n-o pot iubi, ca putem pastra doar o relatie de amicitie, dar ea nu intelege. Ma hartuieste in continuare", ne-a marturisit cantaretul.

Patru intrebari pentru Mircea Zara

Un VJ extrem de pudic, care s-a aliat modei si a lasat slipul in favoarea bermudelor

  • Care este amintirea legata de prima ta vizita la mare?

    Tin minte ca prima oara am mers la mare la varsta de 4 ani. Eram la cresa si s-a organizat o tabara pe perioada verii in statiunea Eforie Nord. Parintii mei au avut curajul sa ma lase, iar eu abia asteptam sa vad cum este la mare. Mai ales ca mergeau si alti copii. Atunci imi aduc aminte ca era sa ma inec, pentru ca m-am aruncat, pur si simplu, in apa nestiind sa inot... Noroc cu supraveghetoarele!

  • Bermudele au castigat teren in fata slipilor. Tu ce porti?

    Cu ceva vreme in urma am purtat si slip, dar s-a intamplat ca, pana la urma, sa ma atasez mai mult de bermude. Mai ales ca sunt si mult mai comode decat slipul. Iar cum eu sunt mai pudic din fire si consider ca nu am un corp de cine stie ce manechin, am considerat ca nu trebuie sa fac exces de zel in acest sens. Oricum, slipul nu prea mai este la moda.

  • Te apropii de 40 de ani. Nu-ti intemeiezi o familie?

    Poate ca m-am gandit la acest aspect! Este adevarat. Dar nu vad aceasta apropiere de varsta de 40 de ani ca sfarsitul lumii. Nu ma grabesc deloc, pentru ca vremurile sunt asa cum sunt si consider ca e mai bine sa chibzuiesti inainte sa faci un pas asa de mare cum este intemeierea unei familii. Toate la timpul lor. Desigur, atunci cand voi simti ca trebuie sa am familia mea, voi sti ce sa fac.

  • Ce imbunatatiri ai face, daca ai putea, pe Litoralul romanesc?

    Eu sunt un fan al statiunii Mamaia. In opinia mea, este o statiune care nu mai are nevoie de nici o modificare, pentru ca arata deja mult prea bine. Incepand cu Eforie Nord si mergand in jos pana la Vama Veche, sunt o multime de imbunatatiri ce trebuie aduse acestor statiuni, si totul plecand de la servicii care lasa mult de dorit. Aici trebuie lucrat destul de mult. (Roxana I. Ancuta)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden