x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Litoral 2004 - Litoralul azi

Litoral 2004 - Litoralul azi

13 Iul 2004   •   00:00
Litoral 2004  -  Litoralul azi

Vremea va fi racoroasa si in general instabila. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Cantitatile de apa vor putea fi insemnate, spre 25 l/mp. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre 20 si 24 de grade si minime intre 14 si 16 grade. Temperatura apei marii va fi in jur de 16 grade.

  • Fara ziare si fara timbre! La 10 km de Navodari se afla comuna Corbu, o asezare cu aproximativ 20.000 de suflete. Este o comuna cocheta in care, pe alocuri, au inceput sa se ridice vile luxoase. Ceea ce socheaza insa, este faptul ca locuitorii nu pot intra in posesia ziarelor, deoarece la posta satului nu ajunge nici un fel de ziar. Localnicii se multumesc cu jurnalele de stiri de la radio si de la televizor. (Horatiu Tudor)

  • Alina Sorescu a prezentat Festivalul Mamaia Copiilor. Ne-am dus din curiozitate s-o vedem pe Alina in noua postura. Mai mult de cinci minute n-a reusit sa ne tina lipiti de scaun. Piesele copiilor ar fi meritat o prezentare mai de Doamne-ajuta! A facut-o lata si acum, dupa ce saptamana trecuta a facut parte din juriul "Delfinul de aur", unde i-a taxat pe micutii interpreti doar cu note de 5 si 6. A cam uitat de unde a plecat! (Miruna Mihalcea)

  • Eforie Nord este capitala VIP-urilor aflate la munca pe Litoralul romanesc. Aici stau numerosi artisti angajati cu contract pentru a sustine spectacole in teatrele de vara din statiuni. Iar daca pentru Mirabela Dauer, Laguna, Sexxy sau Mihai Mitoseru e o placere sa muncesti la Marea Neagra, nu se poate spune acelasi lucru despre Cristina Sokolan, cea care a inlocuit-o, acum doua luni, pe Monica din trupa Elegance. Cristina, in varsta de 21 de ani, este originara din Deva si nu poate suporta ideea ca este departe de casa. Are cosmaruri pentru ca in aceasta vara Elegance sustine pe Litoral, in medie, 12 spectacole in fiecare saptamana si nu va mai ajunge pe-acasa decat la toamna, o data cu bobocii. (Dana Ciobanu)

  • Zilele trecute, in Eforie Sud s-au tras multe duble. Nu pentru vreun film artistic, ci pentru noul videoclip al lui Fuego, "Vino, iubito". La filmari au participat peste 300 de figuranti, alesi dintre oamenii de pe o plaja privata si prietenii interpretului. Rolul principal feminin i-a fost atribuit, ca de obicei, prietenei lui Fuego, Ana Maria, care a stat mai mult in apa marii decat pe nisip. Motivul? Ziua aleasa pentru realizarea videoclipului a fost extrem de calduroasa, ceea ce a impus numeroase pauze de baie pentru protagonisti, figuranti si echipa de filmare. (Dana Ciobanu)

  • In timp ce alte vedete se rup in figuri petrecandu-si concediile in strainataturi, Loredana Groza ramane fidela Litoralului romanesc. Dar nu oriunde, ci la Vox Maris din Costinesti. A tras aici, din moment ce turistii care aleg complexul cu pricina beneficiaza de servicii si conditii la standarde internationale. Nici plaja nu-i face de rusine renumele. (Miruna Mihalcea)

  • Oana de la K-Pital are un bust de invidiat. Constienta de calitatile sale fizice, ea s-a asezat pe plaja din Olimp pe jumatate dezbracata. Din pacate, n-a ales un loc ferit de ochii curiosilor, asa s-a trezit sorbita din priviri de un fan indraznet. Dupa ce l-a facut cu ou si cu otet, Oana si-a mutat "resedinta" oleaca mai incolo. Ea a mai patit-o si prin primavara, la Snagov, dar atunci a avut de-a face cu soldatii. (Simona Ecovoiu)

  • Raluca Ciocarlan, Ingerul din Mangalia, a socat lumea muzicala cand si-a anuntat retragerea. Se zvoneste ca ea a luat doar o pauza si ca va reveni spectaculos, insa peste vreo doi ani. Gurile rele sustin ca doua mari motive ar fi determinat-o pe Raluca sa faca acest pas. Unul ar fi ca prietenul ei ar face parte dintr-o secta si ca si-ar fi sfatuit iubita sa devina femeie de casa. Altul, ca Raluca n-a fost de acord sa cante in tinute sumare. (Simona Ecovoiu)

    Cum ne distram

  • CONSTANTA. Complexul muzeal de Stiinte ale Naturii, Bdul Mamaia 255, gazduieste expozitia "Din bogatiile si frumusetile oceanului planetar". Daca sunteti interesati de tainele vietii subacvatice, puteti vizita muzeul intre orele 9:00-20:00.

    Iar la Muzeul National de Arta Contemporana, incepand cu ora 18:00, Sylvia Georgieva va sustine la clavecin un recital de muzica ceha baroca.

  • EFORIE NORD. Daca nici in vacanta nu vreti sa renuntati la marele ecran, Gradina Neon va sta la dispozitie cu filmul "Godsend", iar Gradina Perla a programat pelicula "Van Helsing".

  • JUPITER. In aceasta statiune veti gasi si "Patimile lui Hristos". Daca v-au convins cronicile de film sa-l vedeti si nu ati avut timp, aveti sansa acum sa vizionati controversata productie a lui Mel Gibson, in care joaca si Maia Morgenstern.

  • MAMAIA. Nico, Andra, Laguna, Minodora si Catalin Arabu incap toti in Club Scandinavia. Cel putin pentru o seara. Mai exact, de la ora 22:30 n-au somn, caci au de sustinut un program artistic.

    La ora 21:30 la Teatrul de Vara, turistii se pot distra la spectacolul cu si "de" Nicolae Guta. Se ocupa de cantat, dar si de regia artistica a spectacolului. Iar Daniel Anghel si Alexandru Tamas sunt producatori. Pe afis mai figureaza Carmen Serban, Costi Ionita, Jean Paler, Jean Constantin, trupa Sexxy si Fuego.

  • OLIMP. National TV va poate ajuta sa intrati in lumea artistilor de comedie. Turistii care-s hazlii si mai au si chef de spectacol ar face bine sa nu ocoleasca Olimpul. Echipa de la National, impreuna cu Radu Gheorghe, este gazda unui Stand-up Show estival. "Petrecerea si dansul" vor avea loc la Hotel Banat, incepand cu ora 17:00, si va tine pana a doua zi dimineata. (M.M.)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden