x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIDEO - Logodnicul lui Lindsay Lohan a vrut să o stranguleze

VIDEO - Logodnicul lui Lindsay Lohan a vrut să o stranguleze

04 Aug 2016   •   13:35
VIDEO - Logodnicul lui Lindsay Lohan a vrut să o stranguleze

Pe 25 iulie, Lindsay Lohan a fost văzută pe balconului locuinţei sale de la Londra în timpul unei alteracţii cu logodnicul ei, Egor Tarabasov. "A vrut să mă stranguleze. Aproape că m-a omorât. Toată lumea va afla. Eşti un adevărat psihopat. S-a terminat totul între noi", a strigat actriţa într-un video publicat de The Sun.

"M-ai strangulat constant. Nu poţi să strangulezi constant o femeie, să o loveşti şi să crezi că totul va fi bine", a strigat Lohan cu doar câteva minute înainte ca poliţia să sosească.

Zvonurile pe reţelele de socializare spun că Lindsay ar fi însărcinată cu Egor însă în timpul vacanţei petrecută cu prietenele, actriţa a fumat şi a băut alcool.

Nu se ştie dacă cei dou s-au despărţit definitiv dar revista Star a publicat fotografii cu Lindsay şi Egor în timp ce se bat pe o plajă, imagini surprinse înainte de scandalul din locuinţa de la Londra.

Potrivit New York Daily News, tânărul de 23 de ani, şi-ar fi ameninţat prietena că o va stropi pe faţă cu acid dacă o să-l părăsescă.

 

 

×