x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Love story - Măruţă, savantul Andrei!

Love story - Măruţă, savantul Andrei!

de Dana Cobuz    |    12 Noi 2007   •   00:00
Love story - Măruţă, savantul Andrei!

In emisiunea protevistă a cărei gazdă este, Cătălin Măruţa va avea astăzi plăcerea de a se prezenta publicului şi in calitate de actor intr-un videoclip. Este vorba despre savantul pasionat de numerologie, personaj pe care il intruchipează in cel mai nou clip al Andrei, "Dragostea rămăne", care va fi difuzat in premieră in emisiuneaHappy Hour.


Andra şi Cătălin interpretează rolurile unor indrăgostiţi intr-o poveste de iubire la fel de frumoasă ca şi cea pe care o trăiesc in realitate. La inceputul clipului, il vedem pe Cătălin-omul de ştiinţă cufundat in calcule şi ecuaţii, mult prea ocupat ca să işi dea seama că răspunsul la intrebările lui este chiar dragostea. Acest lucru se schimbă insă atunci cănd, prin ochelarii care făceau parte din costumaţia de savant, o vede pe Andra şi pasiunea sa pentru numere se transformă in dragoste pentru artistă. "Fanii au fost cei care ne-au sugerat să mai facem un clip impreună. Eu cred foarte mult in acest single şi in videoclip şi sper să fie bine primit de toţi cei care il vor urmări", declară Andra.


Cu toate că afară a fost foarte frig iar filmările au durat mai mult de 12 ore, Andra a rezistat şi şi-a jucat rolul pănă la capăt ca o adevărată profesionistă. De-a lungul zilei de filmare, Andra a schimbat trei rănduri de haine şi două platouri de filmare.


×
Subiecte în articol: antimonden