x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lui Pepe i s-a redus pedeapsa

Lui Pepe i s-a redus pedeapsa

de Jurnalul National    |    13 Mar 2008   •   00:00



Ionuţ Nicolae Pascu, alias Pepe, a scăpat ceva mai ieftin. Magistraţii Tribunalului Bucureşti i-au redus miercuri pedeapsa dată anterior de la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare la un an de închisoare, tot cu suspendare.

DOAR UN AN, CU SUSPENDARE


Ionuţ Nicolae Pascu, alias Pepe, a scăpat ceva mai ieftin. Magistraţii Tribunalului Bucureşti i-au redus miercuri pedeapsa dată anterior de la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare la un an de închisoare, tot cu suspendare. Cântăreţul a fost acuzat că l-a agresat pe avocatul Andrei Condoianis.

 

Aceeaşi măsură a fost luată şi în cazul lui Miguel Pascu, fratele lui Pepe, care a primit tot un an de închisoare cu suspendare. Instanţa a mai decis ca Pepe să plătească în solidar cu fratele său 18.000 de lei daune morale lui Andrei Condoianis, avocatul bătut de cei doi, după ce Judecătoria Sectorului 6, instanţa de fond, stabilise daune de 20.000 de lei. Pepe a mai fost obligat să achite 2.200 de lei reprezentând despăgubiri civile către Spitalul Universitar Bucureşti, unitatea medicală unde a fost internat Condoianis, în timp ce Miguel va achita 163 de lei. Decizia nu este definitivă, părţile putând face recurs. De altfel, ambele părţi sunt nemulţumite: fraţii Pascu susţin că sunt nevinovaţi, iar avocatul cere despăgubiri mai mari.



 

×
Subiecte în articol: antimonden