x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

21 Iul 2006   •   00:00
BRAZILIA - Prezentare de moda… cu nud
Brazilia a fost gazda Saptamanii Modei de la Sao Paulo. Au fost prezentate creatii apartinand designerilor Amir Slama, Alexandre Herchcovitchs, Raquel Davidowics si Patricia Vieira. Una dintre atractii a fost colectia de primavara-vara 2007 a casei Cavalera, care s-a desfasurat in timp ce un fotomodel gol-pusca s-a "fatait" intr-un pat aflat pe podium.

LONDRA - Cortegiu funerar amendat
Politia britanica a amendat cu cate 60 de lire sterline cinci soferi ai unor masini ce faceau parte dintr-un cortegiu funerar, din cauza ca acestia au trecut pe culoarea rosie. Conducatorii auto in cauza nu stiau drumul catre cimitir, iar in momentul in care semaforul s-a schimbat in rosu nici unul dintre soferi nu reusise sa treaca. Ceilalti participanti la trafic au ramas pe loc, permitandu-le acestora sa mearga mai departe.

AREST - Un pariu riscant
Un barbat de 28 de ani a pradat 35 de case de pariuri din Zagreb si a luat de la fiecare aproximativ 1.500 de euro. In timpul jafurilor, el nu si-a acoperit niciodata fata. Mai mult, a facut si imprudenta de a veni sa-si "investeasca" banii intr-una dintre casele pe care le jefuise. Un angajat a chemat imediat politia.

DEZINSECTIE - Brooke Shields, invadata de termite
Casa actritei americane Brooke Shields (foto) a fost invadata de termite, fortand-o sa-si paraseasca locuinta. Vedeta a solicitat ajutorul unui serviciu de dezinsectie, iar in prezent, lucratori din domeniu se afla in casa acesteia, unde testeaza mai multe metode de alungare a termitelor. Shields, impreuna cu copiii sai, Rowan si Grier, s-au mutat la New York pana cand problema va fi rezolvata.


Lisa Rene Anderson (din Pacific Beach, California) este incantata de palaria mai putin obisnuita. Creatia denumita "Un cal colorat altfel" a fost realizata intr-o saptamana. Accesoriul va fi purtat de Anderson cu prilejul inaugurarii clubului Del Mar Thoroughbred din Del Mar. De altfel, in Del Mar, purtatul palariilor la o inaugurare a devenit o traditie.

×
Subiecte în articol: antimonden