x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

25 Mar 2006   •   00:00

25 martie 2006

Al-Fayed, mumificat


Miliardarul egiptean Mohammed Al-Fayed - proprietarul luxosului magazin londonez Harrods - doreste sa fie mumificat dupa moarte, informeaza The Sun. In plus, omul de afaceri doreste ca trupul sau sa devina un ac indicator, pe un orologiu masiv situat pe acoperisul magazinului sau din Knightsbridge.

Franta - Campionat de deserturi


In Venissieux (centrul Frantei) se desfasoara finala celei de-a 32-a editii a Campionatului de deserturi frantuzesti. Patiserul francez din imagine se straduieste ca munca sa sa fie apreciata de juriu.

Finantare - Furau pentru a avea bani de bordel


Patru liceeni din Graz, Austria, au furat bunuri in valoare de peste 20.000 de euro pentru a avea cu ce sa finanteze vizitele efectuate la un bordel local, relateaza Rompres. Cei patru baieti, cu varste de 14 si 15 ani, au sustras laptop-uri, telefoane mobile si portmonee de la profesori si colegi de clasa. Bunurile au fost oferite prostituatelor in schimbul serviciilor cu care acestea isi desfatau tinerii clienti.

Cautari - Cel mai inalt om din lume vrea o iubita


Cel mai inalt om din lume isi doreste nespus de mult sa aiba o iubita cu care sa traiasca viata... la inaltime, relateaza Rompres. Chinezul Bao Xishun (55 de ani si 2,36 metri inaltime) spune ca, din cauza staturii sale extreme, nu a avut niciodata o iubita. Decis insa sa-si gaseasca jumatatea, gigantul chinez, un om bland si timid, a recurs la anunturile matrimoniale, el dand sfoara in tara ca are nevoie de dragoste si de o femeie care sa aiba grija de el.

Graba - A uitat copilul in masina


Cu totii uitam cate un obiect in masina atunci cand ne grabim sa prindem trenul: chei, portmonee, valiza diplomat etc. Un american insa si-a lasat in automobil fetita in varsta de sapte luni. Potrivit politistilor, Jonathan Sander, din Montgomery County, era deja in Washington cand si-a dat seama ca fetita nu este cu el. Pana cand barbatul a ajuns inapoi la masina, bebelusul fusese luat de catre pompieri si dus la un spital. Tatal uituc risca acum o amenda de 500 de dolari si 30 de zile de inchisoare.

Educatie - Un zambet pentru un pipi


Profesorii de la o scoala din Leicestershire, Marea Britanie, au recurs la tehnologia moderna pentru a se asigura ca baietii tintesc asa cum trebuie closetul sau pisoarul, relateaza Rompres. Ibstock Junior School a lansat o campanie denumita Bug Blasters, in care ii incurajeaza pe elevi sa acorde o mai mare atentie igienei personale. In acest sens, in pisoarele din toaletele scolii au fost instalati senzori de caldura care se transforma in fete zambitoare atunci cand baietii urineaza in directia lor. Profesorii au declarat ca de la demararea campaniei nivelul de igiena din scoala s-a imbunatatit considerabil.

Cariera - Mariah Carey vrea sa fie manechin


Calcand pe urmele unor vedete precum J. Lo si Avril Lavigne, cantareata Mariah Carey se gandeste serios sa incerce o cariera de model, dupa ce aparitiile ei glamour din ultima vreme i-au adus propuneri din partea unor case celebre de moda, informeaza The Sun. Se pare ca Mariah, care a avut parte de o revenire spectaculoasa anul trecut, cu un album si o silueta noua, ar fi intrat in discutii cu casa de moda Louis Vuitton, dupa ce artista a filmat imagini pentru ultimul sau clip, "Say Somethin’" intr-unul din magazinele Vuitton din Paris. Albumul lui Carey, "The Emancipation of Mimi", a fost cel mai bine vandut din Statele Unite, in 2005, obtinand trei Premii Grammy la ultima editie a acestora.


Expozitie de incaltaminte


In Madrid (Spania) este in plina desfasurare o expozitie de incaltaminte. In cadrul Shoe Fashion Show expun designeri precum Javier Mariscal, Chus Bures sau Candela Cort. Sandaua din imagine face parte din colectia "Reinventing the Footwear" (Reinventarea incaltamintei).

×
Subiecte în articol: antimonden