x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

de Adriana V. Paduraru    |    08 Dec 2005   •   00:00
Lume,  lume...

Zvon - Sotia lui Russell Crowe este gravida

Russell Crowe si sotia sa Danielle Spencer asteapta cel de-al doilea copil. Starul din "Cinderella Man" ar fi anuntat ca sotia sa este gravida cu ocazia unei cine alaturi de niste producatori de film din Melbourne, in cursul saptamanii trecute. Russell Crowe si Danielle Spencer s-au casatorit in aprilie 2003 si au un copil, Charles, nascut in decembrie 2003. Managerul lui Crowe s-a abtinut insa sa confirme sau sa infirme zvonul.

Incurcaturi - Branza confundata cu cocaina

O femeie din SUA care a confundat o bucata de branza cu un pachet de cocaina este acuzata de tentativa de crima, dupa ce a angajat un asasin profesionist pentru uciderea celor patru proprietari ai produsului lactat. Ca si cum acest lucru n-ar fi fost de ajuns, femeia s-a inselat si in cazul ucigasului platit, care s-a dovedit a fi un politist sub acoperire. Conform raportului politiei, Jessica Sandy Booth, in varsta de 18 ani, a vizitat o casa din Memphis, unde a pus ochii pe "cocaina", venindu-i ideea de a angaja pe cineva care sa intre in casa, sa fure drogurile si sa-i ucida pe cei patru locatari. "Patru oameni erau pe cale de a-si pierde viata pentru o bucata de branza", a declarat un reprezentant al politiei.

Japonia - Tinerii se plictisesc la serviciu

Aproape trei sferturi dintre japonezii cu varste intre 20 si 30 de ani merg fara entuziasm la serviciu, iar jumatate ar renunta la locul actual de munca daca s-ar ivi o ocazie, potrivit unui studiu citat de Reuters. Institutul de cercetari Nomura pune in evidenta schimbarile de atitudine fata de munca in Japonia, unde salariatii pareau dispusi sa-si sacrifice viata pe altarul interesului general. Tinerii putin motivati estimeaza ca activitatii lor ii lipseste o "dimensiune sociala" si nu le permite o dezvoltare personala. Ei afirma ca un salariu mai bun si o sansa de a-si exprima personalitatea i-ar incita sa se schimbe, potrivit acestui studiu tinerii salariati care lucreaza pentru firme bine cotate. Incheierea perioadei de crestere economica si anii de stagnare care au urmat, precum si politicile salariale riguroase au contribuit din plin la schimbarea conceptiei traditionale in privinta muncii in Japonia, noteaza Reuters.

Zoo - Gorilele lui Serkis, geloase pe sotia lui

"Dublura" lui King Kong, actorul Andy Serkis, a petrecut atat de mult timp cu gorilele de la Gradina Zoologica din Londra incat femelele au devenit geloase pe sotia lui, Lorraine. Serkis, ale carui miscari faciale si fizice au fost reproduse pe calculator pentru acest film, regizat de Peter Jackson, observa comportamentul animalelor cand o femela de gorila pe nume Zaire a aruncat cu o sticla de apa in sotia sa. "Dupa cateva luni, am ajuns sa le cunosc pe cele patru gorile pentru ca am vrut sa le vad in captivitate. Cand sotia mea a trecut pe acolo, lui Zaire nu i-a convenit deloc. A luat o sticla de apa si a aruncat-o in directia ei", a povestit actorul. Noua versiune a filmului "King Kong" a fost lansata luni seara.

×
Subiecte în articol: antimonden sotia