x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

08 Apr 2005   •   00:00

Elefanti in chilotei / Translator pentru bebelusi / Vals - Bryan Adams, cel mai "dansat" la nunti / Suspendare - Sex cu clientul / Proces - Marturii explozive impotriva lui Michael / Furt - I-a disparut testoasa de 55 de ani / Gastronomie - Sos cu inel de 12.000 de lire

Elefanti in chilotei

Artistul japonez Chinatsu Ban a expus sculpturile sale "VWX Yellow Elephant Underwear/HIJ Kiddy Elephant Underwear" pe Fifth Avenue din New York. "Elefanteii in chilotei" au devenit in ultimele zile o atractie turistica importanta.

Translator pentru bebelusi

Cercetatorii japonezi de la Facultatea de Medicina din Nagasaki lucreaza la realizarea unui aparat care sa traduca mimica bebelusilor. Echipa, condusa de Kazuyuki Shinohara, le da sperante parintilor ca in curand vor putea pricepe reactiile micutilor, care nu sunt pe intelesul adultilor.

Vals - Bryan Adams, cel mai "dansat" la nunti

Melodia "Everything I Do (I Do It For You)", interpretata de Bryan Adams (foto), este cantecul pe care cele mai multe cupluri il aleg pentru primul dans al nuntii, relateaza Rompres. Potrivit unui sondaj de opinie, unul din 20 de cupluri din Marea Britanie a dansat pe acest cantec la propria nunta. Pe locul doi s-a clasat melodia "Close To You" a celor de la The Carpenters, urmata de Louis Armstrong cu "We Have All The Time In The World" si de Robbie Williams cu "She’s The One".

Suspendare - Sex cu clientul

Theresa Olson, de profesie avocat, a fost suspendata pe o perioada de un an pentru ca a facut sex cu unul dintre clientii sai. Olson (43 de ani) ceruse o intrevedere cu Sebastian Burns (26 de ani), acuzat ca a ucis trei persoane. Unul dintre gardieni a auzit zgomote ciudate si, temandu-se pentru viata avocatei, a dat buzna in incapere. Spre marea lui surprindere, cei doi erau in plina partida de sex. Dupa ce isi va ispasi pedeapsa, Olson va fi supusa unei evaluari psihologice, pentru a se decide daca mai poate practica meseria de avocat sau nu.

Proces - Marturii explozive impotriva lui Michael

Un fost angajat al lui Michael Jackson a declarat la Tribunal ca l-a surprins pe megastar facand sex oral cu un baietel. Ralph Chacon, paznic la Neverland, a descris amanuntit scena de sex dintre Michael si Jordy Chandler. "Ma uitam pe fereastra baii si l-am vazut pe Michael sarutandu-l cu pasiune pe baiat, in timp ce mainile i se plimbau pe tot corpul baiatului", a declarat paznicul. El a adaugat ca dupa cateva saptamani l-a vazut pe cantaret in compania aceluiasi baiat, iar de data aceasta mana lui Michael era pe prohabul lui Jordy. O fosta femeie de serviciu, Adrian McManus, a spus apoi ca l-a vazut pe megastar in compania a trei baieti, unul dintre ei fiind Macaulay Culkin. "Ii saruta uneori pe obraz, atingandu-le fesele sau zona din fata a pantalonilor", le-a spus femeia juratilor.

Furt - I-a disparut testoasa de 55 de ani

O femeie din Marea Britanie a ramas fara animalul sau preferat, dupa ce hotii i-au luat testoasa pe care o avea de 55 de ani. Joan Peplow l-a primit pe Mikey cadou cand a implinit opt ani si de atunci sunt de nedespartit. "Parca l-a inghitit pamantul. Sper din tot sufletul sa nu i se intample ceva rau", a marturisit Joan (63 de ani).

Gastronomie - Sos cu inel de 12.000 de lire

Kevin Luetchford, din orasul Kent, Marea Britanie, sustine ca a gasit un inel in valoare de 12.000 de lire sterline intr-un pachet de sos instant. Tanarul spune ca gatea impreuna cu prietena sa si a vrut sa foloseasca un sos Chicken Tonight, cand a dat de inel. Kevin a fost informat de bijutieri ca inelul este vechi de 150 de ani si valoreaza 12.000 de lire sterline. El a declarat ca ar vrea sa dea de urma proprietarului inelului. "Este posibil sa fie o mostenire de familie. Cineva trebuie sa fie innebunit de grija", a declarat el.

Rubrica realizata de Adriana Paduraru
×
Subiecte în articol: antimonden