x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

04 Apr 2005   •   00:00

Atentie, circula rechini! / Alice Cooper este fan Kylie / La americani - Sexul oral nu e sex / Moda - Gwen Stefani, imbracata cel mai bine / New York - Parfumuri pentru surferi / China - A furat de trei ori din aceeasi cofetarie / "Delicatesa" - Benzina la microunde

Atentie, circula rechini!

Peste cateva zile va fi inaugurat in Hotelul Shinagawa Prince din Tokyo un parc de distractii - Epson Aqua Stadium. Acesta este dotat si cu un acvarium (un tunel lung de 25 de metri si inalt de 5 metri). Oaspetii hotelului pot admira in toata splendoarea lor de la pisici de mare la rechini-ferastrau.

Alice Cooper este fan Kylie

Va vine sa credeti sau nu, site-ul IOL ni-l prezinta pe Alice Cooper drept fan al lui Kylie Minogue. Rockerul spune ca, in ciuda imaginii salbatice pe care o are, este un om linistit care asculta si alte genuri muzicale. "Daca o melodie de-a lui Kylie are ritm, dau din cap ca orice om obisnuit. In plus, consider ca este foarte buna", a declarat Cooper.

La americani - Sexul oral nu e sex

Unul dintre cinci adolescenti americani in varsta de 14 ani recunoaste ca a facut sex oral, dar nu considera ca a facut sex. Potrivit sondajului realizat de o revista medicala din Chicago, acest lucru este ingrijorator, cu atat mai mult cu cat acesti copii nu se protejeaza. "Trebuie sa-i invatam ca sexul oral nu-i fereste de bolile cu transmitere sexuala, inclusiv SIDA", a declarat Bonnie Halpern-Felsher, coordonatoarea studiului.

Moda - Gwen Stefani, imbracata cel mai bine

Cantareata Gwen Stefani a fost aleasa vedeta imbracata cel mai bine intr-un top realizat de revista Harpers & Queen. Pe locul al doilea se afla dansatoarea exotica Dita Von Teese, sotia lui Marilyn Manson, urmata de ocupanta locului intai de anul trecut, Kate Moss. Sienna Miller, iubita lui Jude Law, ocupa locul al patrulea, urmata de topmodelul Natalia Vodianova, originara din Rusia.

New York - Parfumuri pentru surferi

O tanara surferita din New York care si-a pierdut un brat dupa atacul unui rechin a pus in vanzare propria marca de parfumuri, relateaza Rompres. Bethany Hamilton a declarat ca noile sale parfumuri - Stoked si Wired - sunt arome care doresc sa captureze mirosul oceanului. Stoked se adreseaza publicului feminin, iar Wired este pentru barbati. Hamilton a explicat ca "stoked" este un cuvant folosit de surferi pentru a exprima "bucurie, fericire sau incantare", iar "wired" inseamna "sa controlezi perfect un loc, o miscare sau o situatie". Tanara, in varsta de 15 ani, a participat la competitiile de surfing inca de la varsta de 11 ani. In 2003, Hamilton a fost atacata de un rechin, in regiunea Kauai, Hawaii, moment in care si-a pierdut unul din brate.

China - A furat de trei ori din aceeasi cofetarie

Un chinez a fost arestat dupa ce a incercat sa fure prajituri sub amenintarea unui cutit, de trei ori intr-un interval de o ora, din acelasi magazin. Barbatul de 36 de ani a dat buzna intr-o cofetarie din orasul Changchun si le-a cerut angajatilor sa-i dea prajituri. "A intrat cu un cutit si ne-a spus sa nu ne miscam. A luat doua prajituri si a fugit", a declarat managerul cofetariei. Considerand ca paguba este prea mica, acesta nu a sunat la Politie, dar dupa numai 10 minute barbatul a revenit si a mai furat doua prajituri. Enervat de insistenta jefuitorului, managerul a chemat Politia, iar oamenii legii erau la locul faptei 30 de minute mai tarziu cand barbatul a venit din nou sa mai ia doua prajituri. .

Estetic - Piercing… cu ochelari

Un artist din Dallas si-a facut piercing… cu ochelari. Suparat pe faptul ca ochelarii ii tot alunecau pe nas, James Sooy (22 de ani) si-a rugat prietenul (specialist in piercing) sa realizeze un suport special. Amicul nu a stat mult pe ganduri si a aplicat pe nasul lui Sooy cercei cu magnet care tin frau ochelarilor rebeli. Acum cei doi vor sa scoata astfel de produse si in serie, numai ca va trebui sa-i convinga pe cei de la Asociatia Profesionistilor in Piercing, care nu prea sunt de acord cu metoda.

"Delicatesa" - Benzina la microunde

Un american a fost acuzat de incendiere dupa ce a pus in cuptorul cu microunde un ibric plin cu benzina. Vereen Taylor (32 de ani) s-a certat cu sotia si pentru a se razbuna a recurs la acest gest, apoi a plecat. Din fericire, sotia si cei doi copii ai incendiatorului au scapat teferi, insa locuinta a fost distrusa pana la temelii. Acum Taylor este arestat si, potrivit procurorilor, ar putea sta multa vreme la racoare.

Pagina realizata de Adriana Paduraru
×
Subiecte în articol: antimonden