x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

31 Mar 2005   •   00:00

Aventura mortala / Cocaina in loc de benzina / Egipt - Sarut periculos / Operatie - Doza dubla de placere / Prostituate - Reclama prin SMS / Hong Kong - Ai carte, n-ai libertate / Logoree - Cea mai lunga prelegere din lume / Zoo - In Austria s-a nascut un cangur albinos

Aventura mortala

Un pakistanez si-a luat inima in dinti si a incercat in Afganistan o cascadorie extrem de periculoasa. El a condus o masina pe un zid din lemn, aventura fiind o premiera pentru aceasta tara mult incercata de razboi.

Cocaina in loc de benzina

O familie din Louisiana a avut surpriza de a descoperi in rezervorul masinii pe care tocmai o cumparasera doua pachete de cocaina, in valoare de 40.000 de dolari. Cei doi au avut probleme dupa achizitionarea automobilului, asa ca l-au dus la service. Mecanicii de aici au avut surpriza sa constate ca rezervorul era "asezonat" cu pachetele de stupefiante.

Egipt - Sarut periculos

Un cuplu din Ungaria a fost injunghiat de catre un egiptean suparat ca acestia se sarutau in public. Hesham Mohammed, 36 de ani, s-a napustit cu un cutit asupra ungurilor (al caror nume nu a fost dat publicitatii), dupa ce i-a vazut sarutandu-se in fata unei moschei. Din fericire, ranile provocate nu au fost foarte grave, cei doi parasind spitalul dupa ce au fost ingrijiti corespunzator.

Operatie - Doza dubla de placere

Michael Gruber, un biciclist german, s-a trezit ca sotia vrea sa divorteze dupa ce a vazut rezultatul operatiei pe care acesta o efectuase recent: un al doilea penis. Anul trecut, Gruber (40 de ani) a ramas fara organul genital dupa un accident de bicicleta. Operatia a avut succes, atat de reusit, incat anul acesta, barbatul s-a hotarat sa repete experimentul. Acum, barbatul, ramas fara nevasta, este in cautare de o sotie lipsita de prejudecati si receptiva la placeri duble. (Raluca Grintescu)

Prostituate - Reclama prin SMS

"Profesionistele" din Hong Kong au gasit o modalitate moderna de a-si face reclama: SMS-urile si mesajele vocale. "Fetele noastre sunt tinere, dar cu o experienta vasta in toate tehnicile", suna un mesaj care continua cu adresa si numarul de telefon unde pot fi gasite prostituatele. Nu toata lumea este insa multumita. O femeie s-a plans Politiei ca a primit intr-o singura zi zeci de astfel de mesaje.

Hong Kong - Ai carte, n-ai libertate

Un barbat pasionat de lectura - care adunase in casa sa din Hong Kong 83 de carti imprumutate de la biblioteca si care spusese bibliotecarilor ca le pierduse - a fost condamnat la inchisoare, relateaza Rompres. Yeung Keng-yuk, in varsta de 38 de ani, a fost condamnat pentru incalcarea regulilor unei biblioteci, fiind prima persoana din Hong Kong condamnata pentru asa ceva. Barbatul a primit 28 de zile de inchisoare cu suspendare si a fost amendat cu 130 de dolari.

Logoree - Cea mai lunga prelegere din lume

Un conferentiar african a sustinut cea mai lunga prelegere din lume dupa ce a reusit sa vorbeasca neintrerupt mai bine de trei zile. Din nefericire, Errol Muzawazi, 20 de ani, din Zimbabwe, a vorbit majoritatea timpului singur pentru ca asistenta a adormit. El a vorbit timp de 88 de ore si patru secunde despre democratie la Universitatea Jagiellonski din Cracovia, Polonia. Muzawazi a avut voie sa faca o scurta pauza la fiecare opt ore pentru a putea merge la toaleta, manca un sandvis sau sa atipeasca putin.

Zoo - In Austria s-a nascut un cangur albinos

La o gradina zoologica din Austria s-a nascut un cangur albinos. Evenimentul este unul special, cu atat mai mult cu cat in Europa nu exista decat o singura astfel de familie. Specialistii gradinii zoologice Kernhof nu stiu inca sexul micutului, dar l-au botezat Canberra. Se va sti peste sase luni, cand mamica il va "goni" din marsupiu.

Rubrica realizata de Adriana Paduraru
×
Subiecte în articol: antimonden