x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

22 Mar 2005   •   00:00

Politiste "fotomodel" / Solitaire-ul, interzis / Pericol - Tigarile au lasat-o fara copil / Incurcatura - Calculator plin cu cartofi / Cruzime - Pestisorii aurii, animale de casa / Maruntis - O studenta se vinde pe Internet / Peripetii - Iepurasul de Pasti a fost arestat / Plictiseala - Pompierii-piromani

Politiste "fotomodel"

Sub atenta supraveghere a colegelor de breasla, politistele de la Departamentul de Criminalistica al Politiei din Bangkok au facut pe fotomodelele. Parada modei, desfasurata chiar la sediul institutiei, a fost organizata in scopuri caritabile, cu ocazia Zilei Crucii Rosii.

Solitaire-ul, interzis

Reprezentantii Legislativului din Carolina de Nord cer interzicerea jocurilor pe calculator de genul Solitaire. Motivul: jocurile au devenit preocupare majora pentru tot personalul care lucreaza la computer. Angajatorii sustin ca timpul dedicat jocurilor aduce mari prejudicii financiare atat companiilor angajatoare, cat si intregii comunitati platitoare de taxe si impozite.

Pericol - Tigarile au lasat-o fara copil

Jamilah Tabb, din Richfield, a iesit grabita din masina sa-si satisfaca pofta de tutun. Doar ca la iesire, ce sa vezi? Ia vehiculul de unde nu-i, si copilul de 3 ani care dormea linistit pe bancheta din spate, asemenea. Cineva a observat ca masina e furata si-a urmarit-o pe infractoare pana cand aceasta a oprit, in cele din urma. Micutul n-a patit nimic, insa cazul a ridicat din nou problema neatentiei sutelor de americani grabiti care procedeaza la fel, zilnic, lasandu-si copiii nesupravegheati in timp ce-si fac targuielile.

Incurcatura - Calculator plin cu cartofi

Oficialii unei sectii de politie din Germania se confrunta cu un caz neobisnuit. Clientul unei firme care vinde calculatoare a returnat computerul proaspat achizitionat, sustinand ca, in loc de componente, carcasa e plina cu cartofi. El a plecat acasa cu un alt calculator, dar reprezentantii firmei au apelat la politie cand nemultumitul a revenit, cerand sa i se returneze banii de aceasta data.

Cruzime - Pestisorii aurii, animale de casa

In 1939, cand bobocul Leonard Withington a inghitit un pestisor de aur ca sa castige un pariu, s-a nascut o moda in randul studentilor din campusurile americane. Mai nou, acestia "fragezesc" pestisorii vii in putin alcool. Pana cand au aflat ca ii poate costa o amenda de 1.000 de dolari si sase luni de inchisoare. Legile prevad ca actiunea reprezinta o cruzime fata de animalul incadrat la categoria "domestic", pentru ca alcoolul ii arde plamanii. In plus, reprezentantii Ministerului Sanatatii avertizeaza ca pestisorii aurii provoaca anemie, din cauza teniilor pe care acestia le contin.

Maruntis - O studenta se vinde pe Internet

O studenta pe nume Stu Hemesath isi castiga banii de buzunar oferindu-se ca premiu la licitatii organizate pe Internet. Domnisoara "se vinde" pe sine ca partenera pentru balurile de absolvire ale studentilor contra sumei de 30 de dolari. Studenta din Cedar Falls pretinde ca totul a inceput ca o joaca, atunci cand si-a propus sa-si faca gelos fostul iubit. Numai ca pe parcurs, cand a aflat ce tineri aratosi participa la licitatie, chestiunea a devenit serioasa. Acum, Stu isi asigura posibilii pretendenti ca acei 30 de dolari vor merita cu varf si-ndesat.

Peripetii - Iepurasul de Pasti a fost arestat

Pana si iepurasul de Pasti se mai enerveaza. Si cum nervii sai au luat-o razna rau de tot, iepurasul a ajuns la inchisoare. Ce s-a intamplat de fapt? Michael J.Desantiago Sr, in varsta de 36 de ani, era costumat in iepuras de Pasti la mall-ul din localitatea americana Bluff. Unul dintre vizitatori i-a aruncat apa in fata, ceea ce l-a enervat teribil, Desantiago incepand sa-i loveasca pe toti cei care i-au iesit in cale, inclusiv pe unul dintre colegi. Numai oamenii legii l-au calmat si l-au dus pe barbat la "racoare".

Plictiseala - Pompierii-piromani

Doi pompieri din Ancud Chile au dat foc unor proprietati pentru a avea ce stinge. Jose Antecao Gonzales si Luis Navarro Aguilla se plictiseau de moarte la locul de munca. Si cum erau dornici de actiune, au incendiat cu buna stiinta doua case si un magazin din Insula Chiloe. Cei doi au mers chiar prea departe. S-au si luat la intrecere, pentru a vedea care ajunge mai repede la locul "accidentului". Din fericire, nimeni nu a fost ranit in incendiu.

Rubrica realizata de Adriana Paduraru si Miruna Mihalcea
×
Subiecte în articol: antimonden