x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

21 Mar 2005   •   00:00

"Gemeni" de culori diferite / Lenjerie pentru abstinenta / Cainele s-a intors dupa trei ani / Orgasme in fisa postului / Fabrica de parfumuri din epoca bronzului / Extraterestrul era o papusa / Cartile de credit, folosite la razuit



  • MONDEN
  • "Gemeni" de culori diferite

    Femela de tigru bengalez, pe nume Rosi, in varsta de 6 ani, a dat nastere la doi pui de culori diferite. Potrivit oficialilor Gradinii Zoologice Lahore din Pakistan, acest lucru este foarte rar. Am putea spune ca istoria se repeta, Rosi vazand lumina zilei tot in captivitate.

    Lenjerie pentru abstinenta

    Chilotii din noua linie lansata de Yvette Thomas nu mai poarta mesaje care sa incite la sex, ba dimpotriva. Acestia au inscriptionate mesaje menite a-i invata pe adolescenti sa respecte institutia casatoriei. Numele noii colectii este sugestiv in acest sens: "Lenjeria care asteapta". Compania estimeaza ca vanzarile vor creste de la 4.000 de dolari la 2.000.000.

    Regasire - Cainele s-a intors dupa trei ani

    Dupa trei ani de despartire, Chris Benn, proprietarul unui Kuski siberian de rasa pura, si-a regasit valorosul patruped care disparuse in mod misterios. Proprietarul il inscrisese la cursuri speciale de dresaj care se desfasurau in alt oras, iar cainele pur si simplu n-a mai fost de gasit. Dupa ani in sir proprietarul a fost chemat de autoritatile din Massachusets sa-si recupereze animalul. Intre timp, fusese "gazduit" de un individ care se alesese cu o condamnare la puscarie. Prietenul lui si-a adus aminte ca patrupedul avusese o placuta de identificare si a anuntat autoritatile. Asa ca Jenna, Huski-ul, e din nou in sanul familiei.

    Meserie - Orgasme in fisa postului

    O operatoare de telefon a dat in judecata compania de linii erotice pentru care lucra. Aceasta sustine ca are dreptul la despagubiri materiale pentru "daune" cauzate de mediul de lucru. Ea a acuzat compania ca, din cauza meseriei, a dezvoltat la ambele maini o boala specifica. Persoana, in varsta de 40 de ani, al carei nume nu a fost dat publicitatii, pentru a-i proteja imaginea, pretinde ca "s-a molipsit" cu bube pe mana cu care in mod obisnuit isi provoca orgasmele cu care "ii prindea" pe clienti. Pentru ca primise indicatii conform carora trebuia sa retina apelantul cat mai mult pe linie, se vedea nevoita sa-si provoace minimum sapte orgasme pe zi, ca totul sa fie cat mai aproape de realitate.

    Cipru - Fabrica de parfumuri din epoca bronzului

    O echipa de arheologi italieni a anuntat descoperirea, in Cipru, a vestigiilor unei fabrici de parfumuri din epoca bronzului. Specialistii cred ca atelierul vechi de 4.000 de ani ar fi produs parfumuri care ar fi fost apoi comercializate de partea cealalta a Marii Mediterane. Fabrica pare sa fi facut parte dintr-un fel de complex industrial din epoca bronzului, din care mai faceau parte o presa pentru masline, o crama si un atelier de prelucrare a metalului. Cercetatorii au reconstituit 12 parfumuri diferite pornind de la urmele gasite in atelier, in recipiente de ceramica. Cipriotii fabricau parfumuri din dafin, scortisoara si mirt, care erau amestecate cu ulei de masline.

    SF brazilian - Extraterestrul era o papusa

    Alerta de gradul zero in localitatea Aracruz din Brazilia. O minge de foc a aterizat in satuc. Alertati, oamenii s-au dus la locul respectiv, unde au gasit "un extraterestru" grav ranit. Victima a fost transportata de urgenta la spital, medicii constatand ca "vizitatorul" este de fapt o papusa arsa. "Plictisiti de linistea permanenta din sat, pot spune ca multi oameni au sperat ca au de-a face cu o invazie extraterestra. Medicii au confirmat ca nu este vorba de asa ceva", a declarat un purtator de cuvant al politiei.

    Loz in plic - Cartile de credit, folosite la razuit

    Unele persoane folosesc unghiile, altele o moneda, dar cel mai bun mod pentru a razui un bilet de loterie este folosirea unei carti de credit, releva un studiu al Universitatii Queen Mary din Londra, relateaza Rompres. Al doilea obiect cel mai eficient este o moneda de 5 penny datorita marimii si a marginii sale crestate. Totodata, fizicienii de la Universitatea Queen Mary au descoperit ca obiectul folosit pentru razuire trebuie inclinat la 30 de grade si ca asupra lui trebuie aplicata o presiune de 400 de grame pentru o eficienta maxima.

    Rubrica realizata de Adriana Paduraru si Miruna Mihalcea
    ×
    Subiecte în articol: antimonden