x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume…

Lume, lume…

21 Mar 2005   •   00:00

Festival-concurs de pescuit / Tunsoare de 10.000 de dolari / Ucigasii au incurcat borcanele / La 12 ani, "inchiriaza" ucigasi / Au furat peste 200 de chiloti tanga / O reclama interzisa pentru ca speria copiii / Sex cu caini, din dragoste / Majoretele sunt pe cale de disparitie

  • de ADRIANA PADURARU
  • MONDEN
  • Festival-concurs de pescuit

    Inca din secolul al XVI-lea, in nordul Nigeriei, in regiunea islamica Sharia, se desfasoara un festival-concurs de pescuit. Mii de localnici se intrec in a prinde cel mai mare peste.

    Tunsoare de 10.000 de dolari

    O femeie din Oregon (Statele Unite) a dat in judecata scoala West Linn-Wilsonville dupa ce fiul sau a venit acasa tuns. Reprezentantii unitatii de invatamant trebuie sa plateasca femeii 10.000 de dolari pentru ca baietelul, in varsta de 8 ani, fusese lasat fara podoaba capilara, iar mamei sale nu i se ceruse acordul.

    Eroare - Ucigasii au incurcat borcanele

    Doi gangsteri japonezi au cerut scuze unui conational dupa ce au dat buzna in apartamentul acestuia, desi nu era cel pe care trebuiau sa-l omoare. Ken Nakasuji (28 de ani) si Masahiko Ohtsuka (21 de ani) au injunghiat victima de cateva ori in abdomen, iar apoi si-au dat seama ca nu este cel pe care il cautau, de fapt. Si-au cerut scuze, dar nu au uitat sa-l ameninte ca, daca ii da in vileag, il "omoara de-a binelea".

    Precoce - La 12 ani, "inchiriaza" ucigasi

    Un baiat de numai 12 ani din Brazilia a angajat doi criminali care sa-i ucida tatal. Acestia si-au facut bine treaba, astfel incat oamenii legii nu au gasit la locul faptei nici o urma care sa-i incrimineze. Insa, dupa ce nu si-au primit banii, ucigasii au telefonat Politiei si l-au "turnat" pe baiat, oferind foarte multe detalii. Pus in fata faptului implinit, micutul si-a recunoscut vina si i-a demascat pe cei pe care i-a angajat.

    Profesioniste - Au furat peste 200 de chiloti tanga

    Doua femei din Connecticut au furat intr-o singura zi peste 200 de perechi de chiloti tanga si alte 200 obiecte de vestimentatie. Ele ar fi scapat nepedepsite daca nu ar fi trecut pe culoarea rosie a semaforului, ceea ce a atras atentia oamenilor legii. Infractoarele au subtilizat, pe langa 228 de perechi de tanga, topuri, sutiene, corsete, costume de baie, rochii pentru gravide, camasi de noapte, toate in valoare de peste 8.000 de dolari. Potrivit oamenilor legii, magazinele "vizitate" nu si-au dat seama de lipsa obiectelor decat dupa ce au fost anuntate de Politie.

    Bau-Bau - O reclama interzisa pentru ca speria copiii

    O reclama la o marmelada, produs destinat in primul rand copiilor, care parodia o scena din filmul science fiction din 1950 "The Blob" ("Picatura"), a fost interzisa in Marea Britanie pentru ca ii teroriza pur si simplu pe copii. Reclama prezenta o uriasa picatura de marmelada care se rostogolea pe o strada aglomerata. In timp ce o parte din oameni sunt ingroziti si incearca sa scape, o alta parte alearga bucurosi drept spre ea. Sloganul care insoteste acest spot publicitar este "Ori o iubesti, ori o detesti!". Autoritatea britanica pentru publicitate a fost sesizata de catre mai multi parinti nemultumiti si a hotarat sa interzica difuzarea respectivei reclame.

    "Scuza" - Sex cu caini, din dragoste

    Un belgian a fost arestat pentru ca a facut sex cu caini. La Tribunal, barbatul, fost angajat al unui adapost pentru cainii fara stapan, a declarat ca nu a facut sex, ci dragoste. "Animalele de la centru sunt foarte triste, nimeni nu le arata nici un fel de dragoste. Eu am vrut sa le arat cat de mult le iubesc", a spus, in apararea sa, barbatul in varsta de 36 de ani.

    Texas - Majoretele sunt pe cale de disparitie

    Majoretele din statul american Texas au de ales: ori isi lungesc fustele si isi schimba numerele, ori vor fi interzise. Potrivit parlamentarilor texani, prestatia fetelor capata din ce in ce mai mult o tenta sexy, ceea ce "zapaceste" mintea barbatilor prezenti la meci. "Majoretele trebuie sa aiba de-acum un comportament decent", a declarat deputatul de Houston, Al Edwards.
    ×
    Subiecte în articol: antimonden