x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Magnatul Rupert Murdoch, 84 de ani, are o idilă cu fosta nevastă a lui Mick Jagger

Magnatul Rupert Murdoch, 84 de ani, are o idilă cu fosta nevastă a lui Mick Jagger

27 Oct 2015   •   17:13
Magnatul Rupert Murdoch, 84 de ani, are o idilă cu fosta nevastă a lui Mick Jagger

Magnatul presei Rupert Murdoch şi fosta soţie a lui Mick Jagger, Jerry Hall, ar putea deveni unul din cuplurile celebre ale anului, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Potrivit mass-media britanice, magnatul ar avea de câteva săptămâni o idilă cu fostul model britanic. Noul cuplu şi-ar putea face apariţia împreună sâmbătă viitoare la finala Cupei Mondiale de Rugby care se va desfăşura pe Twickenham. Este o informaţie care a fost publicată de ziarul The Sunday Times, care îi aparţine lui Murdoch.

Murdoch în vârstă de 84 de ani şi Hall, de 59 de ani, s-ar fi cunoscut în urmă cu câteva săptămâni în Australia când au fost prezentaţi de una dintre surorile milionarului de origine australiană, care are naţionalitate americană şi este de asemenea proprietar al ziarului The Sun şi canalului Fox News.

Potrivit unor surse apropiate noului cuplu, "totul este foarte nou, iar cei doi se bucură de compania reciprocă". În aşteptarea primei apariţii oficiale, cuplul a fost deja văzut în California şi asistând la un musical pe Broadway (New York). 'El este foarte fericit, ea îl face să râdă foarte mult", a asigurat o sursă apropiată tabloidului Daily Mail.

Rupert Murdoch a divorţat de cea de-a treia sa soţie, Wendi Deng (46), la sfârşitul lui 2013, după 14 ani de căsătorie şi o înţelegere amiabilă. Au două fete împreună: Grace Helen, de 13 ani, şi Chloe, de 12.

Printre bunurile cu care a rămas Deng se numără şi un luxos apartament triplex pe Fifth Avenue la New York, estimat la 44 milioane de dolari, potrivit mass-media americane.AGERPRES

×
Subiecte în articol: rupert murdoch jerry hall mick jagger