x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Mai bine privita decat atinsa!"

"Mai bine privita decat atinsa!"

14 Ian 2005   •   00:00

La emisiunea "Kensky Show" (Prima TV), invitatii lui Ionut Chermenschi pot discuta liber, pe orice tema. Cea mai amuzanta editie ni s-a parut insa cea in care vedeta Playboy Gina Pistol a intrat in polemica cu Diana Munteanu (MTV).

SIMONA ECOVOIU

PE BANI GREI! Gina si-a expus de trei ori nurii in Playboy
CENUSAREASA. Stiati ca Gina Pistol e fericita ca a avut prilejul de a-si arata nurii in celebra publicatie? De trei ori! "Am vrut sa ajung cineva, un nume cunoscut, asa ca oferta de a poza dezbracata mi s-a parut oportuna. Decat sa ma culc cu 100 de barbati, mai bine pozez goala. Prefer sa fiu privita decat sa fiu atinsa. As face-o din nou." Pistol a povestit cum, pe la varsta de 17 ani, a inceput sa munceasca cinstit. Adica a fost vanzatoare. Seamana cu povestea Cenusaresei, nu? Gina a incercat din rasputeri sa o convinga pe Diana Munteanu, aflata de cealalta parte a baricadei, ca nu e rusinos sa apari in Playboy. O fi intentionat Diana sa o contrazica, insa declaratia ei n-a fost departe de a colegei sale: "Am jucat si scene mai fierbinti, in filme. Dar, in comparatie cu Gina, mi-am inceput rolul imbracata, ca doar la sfarsit sa apar golasa". Unde-i, oare, diferenta?

VANZATOARE
Gina Pistol n-a avut o copilarie prea fericita, asa ca a inceput sa-si castige banii de buzunar imediat dupa anii de liceu. Desi e cam greu sa v-o imaginati, aflati ca noua vedeta a postului National TV a vandut, la 17 ani, articole sportive. N-a fost insa nevoie sa stea prea multa vreme dupa tejghea, caci look-ul a ajutat-o sa devina de trei ori vedeta Playboy. Si mai vrea o data! Tot pe bani grei!

×
Subiecte în articol: antimonden